Concert de Primavera a Manises

0
724

Diumenge 1 de maig, la Banda Simfònica de L’Artística Manisense dirigida per Bram Sniekers, oferirà el seu tradicional Concert de Primavera.

La Banda comptarà amb la participació del solista Sebastián Gimeno Balboa, que interpretarà el Concert per a Oboé Legacy, del compositor Óscar Navarro.

El programa del concert es completarà amb les obres Equus, d’Eric Whitacre, i Henry V, de Patrick Doyle amb arranjament de Johan de Meij.

12:00 hores – Auditori Germanies. Entrada lliure i gratuïta.

El solista
Sebastián Gimeno Balboa és solista d’oboé a l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó i professor d’oboé al Conservatori Superior de Música de Salamanca.

Va iniciar els seus estudis en l’Escola de L’Artística Manisense i és membre de la nostra banda. Va cursar estudis de grau superior al Conservatori de Música de València i va continuar a la Royal Academy of Music de Londres i al Conservatori de Música de Ginebra. Ha sigut membre integrant de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, la European Union Youth i la Gustav Mahler Jugend Orchester.

Ha col·laborat en diverses ocasions amb orquestres com la BBC Symphony Orchestra, la Philharmonia Orchestra, l’Orquestra Filharmònica de la Scala de Milan, la Budapest Festival Orchestra o la Symphonica Toscanini.

En 2014 va estrenar Grises Alcores, concert per a oboé i orquestra compost per Jesús Legido baix l’encàrrec de l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, i dedicat a ell.

Recentment ha sigut nomenat membre associat a la Royal Academy of Music de Londres (ARAM) i col·labora amb regularitat com a oboè solista amb la Haydn Philharmonie, l’Orchestra Leonore i l’Ensemble Matheus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí