Empar Llàcer, nova directora de la Coral Polifònica BPL

0
418

Empar Llàcer, nova directora de la Coral Polifònica

La mezzosoprano torna a la direcció de l’agrupació quatre anys després

Empar Llàcer és la nova directora de la Coral Polifònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria. La mezzosoprano ha sigut l’escollida per la Junta Directiva i l’Àrea Artística de la societat per prendre el relleu i impulsar l’agrupació, que ja va ocupar fins fa quatre anys.

«Estem molt contents de què Empar torne a la direcció de la nostra Coral Polifònica» explica el vicepresident de l’Àrea Artística, Miguel Cerezo. «La seua etapa, al front del cor, va ser molt positiva i tots els membres de l’agrupació ens han transmés el seu desig de tornar a tindre a Empar al capdavant. Esperem que es quede amb nosaltres durant molts anys».

Després de la parada estiuenca, la Coral Polifònica recupera la seua activitat, amb els primers assajos de la nova temporada, en què Empar Llàcer ja ha participat com a directora. Les veus del Clarín treballen per al pròxim concert, la data del qual s’anunciarà en breu.

Empar Llàcer és, en l’actualitat, membre del Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts i té una àmplia experiència en l’àmbit de la direcció coral, entre els que destaquen el Cor de Cambra de València, el cor del «Col·legi de Metges» de València o el Grup Polifònic de la Unió Musical de Benaguasil.

Empar Llàcer, nueva directora de la Coral Polifónica

La mezzosoprano vuelve a la dirección de la agrupación cuatro años después

Empar Llàcer es la nueva directora de la Coral Polifónica del Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria. La mezzosoprano ha sido la escogida por la Junta Directiva y el área Artística de la sociedad para tomar el relevo e impulsar la agrupación, que ya ocupó hasta hace cuatro años.

«Estamos muy contentos de que Empar vuelva a la dirección de nuestra Coral Polifónica» explica el vicepresidente del área Artística, Miguel Cerezo. «Su etapa, al frente del coro, fue muy positiva y todos los miembros de la agrupación nos han transmitido su deseo de volver a tener a Empar a la batuta. Esperamos que se quede con nosotros durante muchos años».

Después de la parada veraniega, la Coral Polifónica recupera su actividad, con los primeros ensayos de la nueva temporada, en los que Empar Llàcer ya ha participado como directora. Las voces del Clarín trabajan para el próximo concierto, cuya fecha se anunciará en breve.

Empar Llàcer es, en la actualidad, miembro del Coro de la Generalitat Valenciana en el Palau de les Arts y tiene una amplia experiencia en el ámbito de la dirección coral, entre los que destacan el Coro de Cámara de València, el coro del «Colegio de Médicos» de València o el Grupo Polifónico de la Unión Musical de Benaguasil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí