El Palau de la Música de València signa una de les millors arrancades de temporada de la seua història   

0
178

  • En total són 68.457 persones les que han passat pel Palau des de la seua reobertura l’octubre de 2023 
  • Des que va reobrir les seues portes el passat 5 d’octubre de 2023 i fins a finals de 2023, la sala principal, José Iturbi, ha registrat una assistència de 55.458 persones 
  • Les primeres activitats de 2024, el concert extraordinari d’Any Nou de valsos i polques, la Quinta de Mahler en abonament i extraordinari i l’abonament de la Hallé, registren 6.232 assistents, el festival multicultural de “Menut Palau” va aconseguir les 862 persones
  •  La cerimònia d’obertura de València Capital Verda Europea 2024 ha registrat 1.920 persones a la Sala Iturbi i la Sala Rodrigo

El Palau de la Música està tenint una de les millors arrancades de temporada de la seua història gràcies a l’organització de diverses activitats musicals que han aconseguit atraure a un ampli públic de totes les edats, demostrant un rotund acostament de l’auditori a la ciutadania.

En concret, es tracta dels tres concerts de reobertura, dos de l’Orquestra de València i un de la Banda Simfònica Municipal, així com la Temporada d’abonament de Tardor, amb els concerts de l’Orquestra de València i solistes i formacions internacionals; concerts de jazz; de la Banda Simfònica Municipal i d’altres societats musicals de la coordinadora COSOMUVAL; de diverses corals, diversos concerts benèfics, el festival Multicultural “Feretes i Cançonetes” i la presentació la cerimònia d’obertura de València Capital Verda Europea 2024.

El director del Palau, Vicente Llimerá, ha recordat que el passat 21 de novembre de 2023, els resultats d’assistència van ser de 36.250 persones, ressaltant que “no podem estar més satisfets, ja que l’èxit d’assistència de públic obtingut després de la reobertura que vam poder constatar llavors s’ha incrementat en ni més ni menys que 32.207 persones”. 

“Ens espera un 2024 -ha afegit Llimerá- molt il·lusionant, amb una activitat molt més enllà de la música simfònica que inclou una gran varietat de gèneres, i amb sorpreses i nous continguts que estem segurs seran del grat del conjunt de la ciutadania”.

La Sala Iturbi ha sigut l’escenari dels dos concerts de reobertura, amb entrades esgotades en pocs dies, així com altres plens absoluts com el “Requiem” de Mozart per Pygmalion, l’oratori “La creación” de Haydn per l’Orquestra de València i el tradicional “El Mesías” de Haëndel per The English Consort & Choir. L’espectacle “Harry sinfónico” també va posar el cartell d’esgotat. 

A més, i dins de la programació nadalenca, tant els dos Concerts de Nadal de la Banda Simfònica Municipal de València, com l’espectacle de jazz “Jazzy Christmas València 2023”, van aconseguir plens en totes les seues actuacions a la sala principal, així com la volta de les agrupacions musicals i de les corals nadalenques. 

Ja en 2024, el concert extraordinari de valsos i polques de la formació Covent Garden Soloists es va esgotar ràpidament, i el doble concert de l’Orquestra de València i el mestre Liebreich, de la Quinta de Mahler, estan esgotats, així com el concert de The hallé registra una gran entrada. Finalment, les activitats de Menut Palau, van congregar a un nombrós públic. 

NOTA: Disposem de material gràfic

GABINET DE COMUNICACIÓ

València, viernes 12 de enero de 2024

El Palau de la Música firma uno de los mejores arranques de temporada de su historia 

  • En total son 68.457 personas las que han pasado por el Palau desde su reapertura en octubre de 2023 
  • Desde que reabrió sus puertas el pasado 5 de octubre de 2023 y hasta finales de 2023, la sala principal, José Iturbi, ha registrado una asistencia de 55.458 personas 
  • Las primeras actividades de 2024, el concierto extraordinario de Año Nuevo de valses y polcas, la Quinta de Mahler en abono y extraordinario y el abono de la Hallé, registran 6.232 asistentes, el festival multicultural de “Menut Palau” alcanzó las 862 personas
  • La ceremonia de apertura de València Capital Verde Europea 2024 ha registrado 1.920 personas en la Sala Iturbi y la Sala Rodrigo

El Palau de la Música está teniendo uno de los mejores arranques de temporada de su historia gracias a la organización de diversas actividades musicales que han logrado atraer a un amplio público de todas las edades, demostrando un rotundo acercamiento del auditorio a la ciudadanía.

En concreto, se trata de los tres conciertos de reapertura, dos de la Orquesta de València y uno de la Banda Sinfónica Municipal, así como la Temporada de abono de Otoño, con los conciertos de la Orquesta de València y solistas y formaciones internacionales; conciertos de jazz; de la Banda Sinfónica Municipal y de otras sociedades musicales de la coordinadora COSOMUVAL; de diversas corales, varios conciertos benéficos, el festival Multicultural “Feretes i Cançonetes” y la presentación la ceremonia de apertura de València Capital Verde Europea 2024.

El director del Palau, Vicente Llimerá, ha recordado que el pasado 21 de noviembre de 2023, los resultados de asistencia fueron de 36.250 personas, resaltando que “no podemos estar más satisfechos, ya que el éxito de asistencia de público obtenido tras la reapertura que pudimos constatar entonces se ha incrementado en nada menos que 32.207 personas”. 

“Nos espera un 2024 -ha añadido Llimerá- muy ilusionante, con una actividad mucho más allá de la música sinfónica que incluye una gran variedad de géneros, y con sorpresas y nuevos contenidos que estamos seguros serán del agrado del conjunto de la ciudadanía”.

La Sala Iturbi ha sido el escenario de los dos conciertos de reapertura, con entradas agotadas en pocos días, así como otros llenos absolutos como el “Requiem” de Mozart por Pygmalion, el oratorio “La creación” de Haydn por la Orquesta de València y el tradicional “El Mesías” de Haëndel por The English Consort & Choir. El espectáculo “Harry sinfónico” también puso el cartel de agotado. 

Además, y dentro de la programación navideña, tanto los dos Conciertos de Navidad de la Banda Sinfónica Municipal de València, como el espectáculo de jazz “Jazzy Christmas València 2023”, alcanzaron llenos en todas sus actuaciones en la sala principal, así como la vuelta de las agrupaciones musicales y de las corales navideñas. 

Ya en 2024, el concierto extraordinario de valses y polcas de la formación Covent Garden Soloists se agotó rápidamente, y el doble concierto de la Orquesta de València y el maestro Liebreich, de la Quinta de Mahler, están agotados, así como el concierto de The hallé registra una gran entrada. Por último, las actividades de Menut Palau, congregaron a un numeroso público.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí