4ª EDICIO del Carnestoltes CABANYAL-NEW ORLEANS música de Jazz per els carrers del cabanyal

0
789

20 de de febrer de 2020

4ª EDICIO del Carnestoltes CABANYAL-NEW ORLEANS, música de Jazz per els carrers del cabanyal

 La Societat Musical Unió de Pescadors (SMUP), sota la direcció artística del trompetista Roqui Albero, torna a emular la popular festa de Mardi Grass que cada febrer es celebra a New Orleans.

El proper diumenge 23 de febrer a les 11:00h del matí des de la seu de la societat, el emblemàtic edifici “el Casinet” (Pintor Ferrandis 25), els musics de la societat, desfilaran per els carrers del barri del cabanyal juntament amb els seus alumnes, socis i tots els veïnes i veïns que vulguen acompanyar- los al ritme del Jazz. Tots disfressats al mes pur estil Jazz, i visualitzant els colors del Mardi Grass (verd, dorada i morat).

En aquesta edició es realitzaran unes parades en el recorregut per a la interpretación de alguns temes, on artistes de primer nivell nacional al mon del jazz, col:laboraran interpretant grans solos. Aquest any també contarem amb la participació del COR de la societat, que ene oferiran peces de gòspel.

Volem transmetre un agermanament simbòlic entre el barri portuari de Valencia i el de New Orleans, la ciutat que va donar origen al Jazz.

La SMUP convidat a la gent a disfressar-se i a formar part activa de la rua, seguint a la banda, ballant, i divertint-se pels carrers del emblemàtic barri mariner.

SOCIETAT MUSICAL UNIÓ DE PESCADORS (SMUP)

Es una societat musical amb mes de 90 anys de historia, ubicada al emblemàtic edifici “el Casinet”, del conegut barri del cabanyal de Valencia, antigament un humil oblat de pescadors que anaren prosperant gracies al seu esforç i treball. Sota aquestos valors, i albergant tant una banda simfònica com una escola de música, en la SMUP es formen futurs musics des dels mateixos valors que germinaren l’evolució del Cabanyal, i que es mantenen encara hui en dia impregnant l’esperit de les ensenyances i l’amor al llenguatge mes universal de tots, la música.

ROQUI ALBERO

Ha participat en grups de jazz com la Barcelona jazz orquestra (acompanyant a solistes com Frank Wess, Nicholas Payton, Jessie Davis), la Flamenco Big Band de Perico Sambeat, La Vella Dixieland o Seda jazz Big Band. Ha acompanyat a cantautors com Jorge Drexler, Manu Chao o Paco Ibáñez. Ha gravat per a musics com Chano Domínguez o Albert Sanz. Ha dirigir tallers per a diferents bandes de música com la primitiva de Llíria, melodia de Olocau y la societat musical unió de pescadors. Actualment està immers en el projecte Versonautas, realitzant la gravació de un disc y una gira nacional.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí