100% de l’alumnat de l’Escola de Música de Rafelbunyol aprova les Proves d’Accés al Conservatori

0
749

Durant el  passat mes de juny es van celebrar als distints conservatoris de la geografia valenciana les Proves d’Accés a les Ensenyances Professional. L’Escola de Música de Rafelbunyol va preparar un total de nou alumnes en distintes especialitats instrumentals, tots ells van superar amb èxit els exàmens d’accés i, per tant, van aconseguir plaça per a continuar cursant els seus estudis musicals.

Preparació conscient

L’Escola de Música de Rafelbunyol compta amb un programa formatiu integral, on l’alumnat de les Ensenyances Elementals va incrementant progressivament la seua càrrega lectiva fins arribar a 4t d’E.E, l’últim curs abans d’accedir a les Ensenyances Professionals. Davant el repte que pot suposar un examen a l’edat d’onze o dotze anys, des de l’escola de música de Rafelbunyol conten amb un programa curricular complet que integra Llenguatge Musical, Instrument, Classe de preparació a l’exercici de la 1ª Vista,  pianista acompanyant, agrupació instrumental i música de cambra. Tot això garanteix que els alumnes estiguen preparats de cara a superar les proves d’accés i així ho demostren els resultats.

Orgull d’Escola

Aquests índex d’aprovats son un reflex de tot l’esforç que realitza la comunitat educativa que envolta a la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol.  Actualment és una Escola que conta amb una mitja de 320 alumnes per curs acadèmic, i que aquesta xifra va en augment donat el reconegut prestigi formatiu amb el que compta. Les xifres son números, però tradueixen tota la implicació i voluntat dels professionals que hi treballen per garantir una formació musical de qualitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí