Xavier Zamorano escriu la marxa del Centenari del València CF

0
880

El compositor Xavier Zamorano ha composat ‘Street Party‘, la marxa del Centenari del València C.F.que s’estrenarà el pròxim diumenge dia 24 de març a Mestalla.

Després de la col·laboració de Xavier Zamorano l’any passat amb el club escrivint el pasdoble commemoratiu de l’utiller ‘Serreta‘, el compositor moncadense torna a col·laborar amb el club en aquesta ocasió tan especial del seu centenari.

Street Party‘, que així es diu la marxa, pretén ser una celebració d’una fita, ja que el centenari no només es viu de portes endins, sinó també al carrer, on tants aficionats han festejat els èxits del club. És una peça que pretén també rendir un xicotet homenatge a tots els aficionats.

L’estrena de la peça tindrà lloc el proper diumenge dia 24 de març a les 18 h a Mestalla durant el Partit de les Llegendes celebrant els 100 anys del València CF i serà dirigida per Bernat Adam. Les partitures estan disponibles a través del web del compositor per a tot aquell que vulga també ser partícip d’aquest any valencianista.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí