Una dona opta per primera vegada la candidatura de la SMI, Santa Cecília, de Cullera.

0
1055

Un equip presidit per una dona per primera vegada opta a la candidatura de la Junta Directiva de Societat Musical Santa Cecília, de Cullera.
Un grup de gent jove i sobradament preparada, i dirigit per Begoña Beltrán Fuertes, posaràn en marxa projectes d’àmbit cultural i musical, amb l’objectiu de donar una major visibilitat a les seues unitats artístiques, mijançant la participació en concursos i intercanvis, autònomics i nacionals.

Així mateix, una aposta clau, és l’ensenyament, l’Escola de Musica, Elvira Chornet i el Centre de Música Professional.
Tots dos mantindran nivells i especialitats instrumentals, però s’incorporaran de noves, amb la finalitat d’ampliar l’aprenentatge musical. A més, es dotarà l’ensenyament de noves tecnològies, per a facilitar les classes adaptades al nivell dels alumnes.

La candidatura està formada per un equip fresc amb ganes i inquietuds, que treballarà multidisplinarment el desenvolupament de la gestió, en projectes que beneficien també la vessant artística i la social, fomentant, unitats artístiques, agrupació de teatre i donant mes protagonisme a la figura dels soci.

La candidata que ha manifestat les moltes ganes de treballar de l’equip humà que presideix, compta amb la participació de músics en actiu, professors de música, i professionals de diferents sectors, tots ells amb el setgell comú de ser cecilians

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí