Sons de Beethoven enamora Ontinyent

0
634

Aforament complet en el Teatre Echegaray d’Ontinyent davant d’una direcció i interpretació magistral de L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent al tercer concert de la temporada 2022.


Dissabte passat 22 d´octubre, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, ens oferia el tercer concert de la temporada 2022. Un concert definit pels assistents com un moment d’intensitat vibrant, riquesa melòdica i brillant musicalitat, aconseguida gràcies a la combinació de la direcció, els solistes i l’orquestra. Un tresor musical simplement meravellós i captivador dirigit pel Violoncel·lista parisenc Xavier Gagnepain

Ontinyent dilluns 24 d´octubre de 2022 – El passat 22 d’octubre, al teatre Echegaray d’Ontinyent, se celebrava el tercer concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Un concert que recuperava l´aforament de temps previs a la pandemia i que en paraules dels assistents va ser “el millor concert que la Sinfònica Caixa Ontinyent ens ha oferit des dels seus inicis”. 

El públic va aplaudir ardentment, transmetent un entusiasme que poques vegades s’ha vist en l’Echegaray. “M’atrevisc a dir que ha sigut la primera vegada que el pati de butaques i l’amfiteatre, estaven completament plens. Eixa dedicació del públic es transmet quan la puresa i la perfecta execució van units de manera que contagia i genera en els assistents el seu total entrega davant d’un fet d’una bellesa transcendental” remarcava un dels espectadors l’endemà en una carta escrita a l’orquestra per a felicitar-la pel gran treball realitzat.

Per si encara quedava algun dubte, un concert d’aquesta envergadura va posar sobre la taula la importància de continuar donant suport a un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que dóna l’oportunitat de créixer a centenars de joves d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana. «L’orquestra és el millor trampolí per als nostres músics, que a través de brindar-los l’oportunitat de ser dirigits i tocar amb músics de renom, no sols nacional sinó que també internacional, els dota de les aptituds i experiència necessària per a ser catapultats a escala mundial» explicava Lluís Muñoz en acabar el concert.

«L’orquestra és el millor trampolí per als nostres músics, que a través de brindar-los l’oportunitat de ser dirigits i tocar amb músics de renom, no sols nacional sinó que també internacional, els dota de les aptituds i experiència necessària per a ser catapultats a escala mundial» explicava Lluís Muñoz en acabar el concert.

Este tercer concert anomenat «Sons de Beethoven», va comptar amb la presència de tres grans solistes com Jacobo Christensen i David i Carlos Apellániz, que van destacar per una interpretació impecable. A més, el concert va estar dirigit per Xavier Gagnepain el qual destacava que «cada any es veu l’enorme progressió dels jóvens i això em fa molt feliç. Crec que és meravellosa la fusió dels estudiants amb els professionals, perquè ens permet interpretar programes d’alt nivell»

Aquest projecte continua sent possible gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent, de l’Ajuntament d’Ontinyent, a totes les empreses i particulars que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals.

Lluís Muñoz, codirector d’AD LIBITUM, vol aprofitar per a “convidar a tots a l’últim concert de la temporada: Sons del Barroc al segle XXI. Ell dia 17 de desembre tindrà lloc un espectacle al que tot amant de la música hauria d’assistir, perquè tancarem temporada i ho farem al gran.

Així mateix, afegeix que “si algú vol col·laborar amb el projecte, pot informar-se a la nostra escola, AD LIBITUM, carrer de Pius XII, 40, porta 1, 46870 Ontinyent, València, telefònicament en el 96 291 42 24 i a través de Whatsapp 635 44 22 05, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:00”

Per a més informació:

Lluis Muñoz – Codirector AD LIBITUM

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí