Sons d’Arpa impacta a Ontinyent

0
660

AD LIBITUM

Impactats els assistents al segon concert de la temporada 2022 de L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent  davant de la captivadora sonoritat.

Dissabte passat 9 de juny, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va tornar a deixar sense paraules als centenars de persones que van omplir el teatre Echegaray, al segon concert de la seua temporada 2022. El públic, impactat per la sonoritat de l’arpa junt amb l’orquestra, deixava la sala ressaltant la magistral interpretació tant del solista Jaume Gimeno, com de l’orquestra i el seu director Toni Úbeda.

Ontinyent dimarts 12 de juliol de 2022 – El passat 9 de juny, al teatre Echegaray d´Ontinyent, se celebrava el segon concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Un concert que va destacar per la celestial sonoritat de l’arpa, que segons els assistents els va fer connectar amb les seues emocions més profundes a través d’obres com “Variations pastorals sud un vieux noel” de Marcel Samuel-Rousseau, “Aria in classic” de Marcel Grandjany, o “Festival music” de Joan Martorell.

Un concert que una vegada més va posar de manifest la importància de continuar recolzant un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que dóna l’oportunitat de créixer a centenars de joves d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana.

Este primer concert anomenat “Sons d’arpa” va estar dirigit per Toni Úbeda i va comptar amb Jaume Gimeno com a solista, que junt amb l’orquestra ens van obsequiar amb un espectacle memorable, titllat-ho de terapèutic per alguns assistents que abandonaven la sala descrivint-ho com “… Una sensació de pau, de felicitat… que ha de ser el més paregut al Nirvana”

Aquest concert ha sigut possible gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent, de l’Ajuntament d’Ontinyent, a totes les empreses i particulars que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals.

El proper concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent està previst per al dissabte 22 d’octubre a les 19.30h al teatre Echegaray d’Ontinyent i contarem amb el prestigiós director francès Xavier Gagnepain i els solistes Jacobo Christensen, David Apellániz i Carlos Apellániz, interpretant el triple concert per a violí, violoncel i piano i la simfonia nº1 de L.V. Beethoven.

Per a totes aquelles persones que desitgen assistir als pròxims concerts i col·laborar en el projecte, podran informar-se a l´escola AD LIBITUM (carrer de Pius XII, 40, porta 1, 46870 Ontinyent, València), telefònicament en el 96 291 42 24 i a través de Whatsapp 635 44 22 05, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:00.

Per a més informació:

Lluis Muñoz – Codirector AD LIBITUM

info@adlibitum.es

962914224

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí