SAÜL GÓMEZ I SOLER DIRIGIRÀ L’HIMNE D’ AIELO DE MALFERIT

0
617

SAÜL GÓMEZ I SOLER DIRIGIRÀ L’HIMNE DE L’ASSOCIACIÓ DE FESTES EL DIA DE L’ENTRADA DE BANDES D’ AIELO DE MALFERIT

 L’associació de festes de Moros i Cristians d’Aielo de Malferit té l’honor de comunicar-vos que el Mestre Saül Gómez dirigirà l’Himne de l’Associació de Festes de Moros i Cristians el divendres 5 d’agost en l’Entrada de Bandas a la plaça Palau.

L’Himne escrit l’any 1991 per Miguel A. Sarrió Nadal, compta amb la lletra de Lluís Mira i Bordiera, i Miquel Mollà i Egea.

L’acte serà a la Plaça Palau d’Aielo de Malferit, una vegada acabada l’entrada de Bandes que comença des del Passeig de l’Eixample a les 12h.

Saül Gómez i Soler natural d’Ontinyent, és Professor Superior de Música, Llicenciat en Percussió i Composició pel Conservatori Superior de València i en Direcció d’Orquestra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. 

Ha dirigit a orquestres i bandes del territori nacional, S. M. Primitiva de Xàtiva, l’orquestra Caixa Ontiniyent i de ciutats europees com Salzburgo, Praga, Berlín, Munich entre altres. 

L’any 2005 i 2006, va ser Director Titular de la Unió Musical d’Aielo.

Ha tingut l’oportunitat de dirigir a prestigiosos solistes internacionals com a Vasko Vasilev, Pacho Flores, José Franch, Francesca Calero, Luís González, Roberto Turlo, Juan Lago o Pablo Zinger, estrenant obres dels més prestigiosos compositors espanyol.

El 2018 va ser el titular de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) amb la que va estrenar vaires obres i van oferir concerts a la comunitat, Madrid i França.

Com a compositor, tots coneguem obres com Abencerraig, Kapytan, Santiago Capitán Abencerraje, Xabat, Turégano i un llarg etcètera. 

Actualment és el director de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i del CIM “La Armónica” de Bunyol.

Des de la junta de Festes volem agrair-li la seua participació en les nostres Festes de Moros i Cristians dirigint l’Himne

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí