RESULTATS DEL CURS/CONCURS DE DIRECCIÓ 2021 STA. CECÍLIA CULLERA

0
979

10 Jul 2021

Ahir dia 9 de Juliol, es va celebrar a l’Auditori Santa Cecilia, el concert de clausura del curs/concurs  de direcció d’enguany dins dels “XXXVI Cursos Ciutat de Cullera” que organitza la societat. com saben aquest curs té la característica per als alumnes actius del curs/concurs el que es premiarà a l’alumne mes avantatjat d’aquest.

“El Premi” serà dirigir a la Banda Simfònica Santa Cecilia de Cullera durant la temporada 2021/2022 en un concert amb data a determinar.

L’any passat ja es va optar fins i tot estant fóra de les bases, l’optar a premiar a un segon alumne amb un menció d’honor consistent en la direcció de mitja part d’un concert de la nostra Orquestra Simfònica en data a determinar i enguany també, possiblement en cursos esdevenidors s’estableix dins de les bases de manera oficial.

El jurat del mateix són els músics i professors pertanyents a les tres diferents agrupacions que participen en el concert. Cada músic compta amb un vot, mentre que el professor de direcció compta amb dos vots i la possibilitat de desbloquejar un possible empat entre dos alumnes.

L’alumna guanyadora d’aquest any, ha estat la senyora Olga Clari, i la menció d’honor ha estat per a l’alumne, el senyor Carlos Martinez. Enhorabona als dos i desitgem que el curs haja estat fructífer per a tots els / les alumnes. Moltes Gràcies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí