Norma Comes, nova directora banda FSMCV Dones

0
396

NORMA COMES VIDAL

Natural de Borriana, cursa els seus estudis musicals en el Conservatori Professional de Música de Castelló finalizant-los en el Conservatori Superior de València, obtenint les màximes qualificacions en la especialitat de Clarinet.

Ha sigut membre de la Jove Orquestra Valenciana i de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya, i membre reserva de la Jove Orquestra Europea Gustav Mahler i la Jove Orquestra de Catalunya.

En l’àmbit de la docència ha sigut professora del Conservatori de Segorbe, la Vall d’Uixó, Bunyol, Requena, Torrent i Superior de Castelló. En l’any 2002 va obtenir una plaça por concurs-oposició del Cos de Professors de Música i Arts Escèniques de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

En l’àmbit de la direcció, ha estudiat amb el prestigiós director Jose Rafael Pascual-Vilaplana, en l’escola EMUSVALL, on ha cursat també les assignatures d’anàlisi, instrumentació i orquestració amb els professors Ramón García Soler, Tomás Gilabert, entre d’altres. També ha realitzat cursos amb els professores LLorenç Mendoza, Tony Scholl, Thomas Doss, Douglas Bostock i Cristóbal Soler

Actualment és professora del Conservatori Professional de Castelló i directora de l’Agrupació Filharmónica Burrianense i de l’Associació Musical Castàlia de Castelló.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí