L’Orquestra de València lluïx nova marca gràfica en el 80é aniversari de la seua fundació 

0
239

El logotip, obra del dissenyador valencià Boke Bazán, ha sigut presentat en el Palau de la Música 

L’Orquestra de València lluïx nova marca gràfica en el 80é aniversari de la seua fundació 

L’Orquestra de València ja lluïx la nova marca gràfica amb motiu del 80é aniversari de la seua fundació. La presidenta en funcions del Palau de la Música, Gloria Tello, acompanyada pel director de l’entitat, Vicent Ros, ha assistit este dimarts, 13 de juny, a la presentació del nou logotip al costat del dissenyador, Boke Bazán, el director titular i artístic, Alexander Liebreich, i el professorat de la formació simfònica.

 “Donada la importància d’un aniversari tan rellevant per a l’Orquestra de València, volíem que a part d’una imatge commemorativa molt potent, tinguera des de la seua fundació, i definitivament, la seua pròpia marca gràfica, i el resultat és magnífic, amb un logo elegant, atractiu, seré i informatiu que reflectix l’esperit de la nostra benvolguda formació”, ha declarat este dimarts Gloria Tello, presidenta en funcions del Palau de la Música.

En este sentit, Boke Bazán ha explicat que esta imatge gràfica “naix i s’inspira en la “O” i la “V” com a eix per a simbolitzar el vent, la corda i la percussió, les tres grans famílies d’una orquestra”. El dissenyador valencià ha afegit que “es dota a l’Orquestra d’una identitat, que a més de representar visualment a la pròpia Orquestra, es reconega com un ens de prestigi en el panorama internacional, a causa de no sols de la seua antiguitat sinó a la seua posició i importància”.

És la primera vegada que l’Orquestra de València compta amb una imatge permanent que servirà, a més, per a il·lustrar la present temporada d’aniversari. En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, ha indicat que “la ciutadania pot apreciar una imatge commemorativa que s’estén a partir del mateix símbol amb un 80 en sintonia i harmonia amb la mateixa Orquestra, un número únic i propi que definix esta temporada tan especial”. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí