La Societat Unió Musical de Crevillent omple la ciutat de cultura en ‘Un día amb la banda’

0
53

Més de 2.000 persones es van reunir en la plaça Gaspar Lledó per a gaudir de les més de vint actuacions en directe 

Crevillent, 18 d’abril de 2024 | La música i la cultura es van donar cita dissabte passat, 13 d’abril, en la plaça Gaspar Lledó de Crevillent amb motiu de la celebració d’‘Un dia amb la banda’, l’esdeveniment organitzat per la Societat Unió Musical de la localitat amb l’objectiu de mostrar a crevillentins i visitants la rica tradició artística de la ciutat. Amb més de vint actuacions en directe, estands i activitats per a tota la família, al voltant de 2.000 persones van poder gaudir d’una jornada única que va culminar amb un gran concert final al qual van assistir, entre altres, autoritats municipals i representants de les diferents entitats col·laboradores. 

“Després de l’experiència del dissabte, podem estar ben segurs de que la Societat Unió Musical de Crevillent no és sols un agent cultural de primer ordre pel que fa a la seua qualitat artística, sinó per la capacitat aglutinadora, l’estima que té per part del poble de Crevillent i la xarxa social que ha sabut teixir al seu voltant que aquests 95 anys d’història”, assenyala Luis Sempere, president de la SUM.

Les activitats donaven inici a les nou del matí amb el passacarrers inaugural pels carrers de Crevillent, on van participar tant músics de la SUM com a alumnes de la seua escola. Un concert ambulant que va marcar el preludi dels concerts posteriors on les entitats corals, musicals i artístiques, com Andanza Inma Manresa, Federació Coral de Crevillent, Grup de Dansa Inclusiva, Acadèmia de Violí ‘Corazón Musical’, Cor Jove de l’Orfeó Crevillentí o el Grup de Danses ‘Pilar Penalva’, entre molts altres, van mostrar la seua activitat en un únic escenari davant un públic variat que anava visitant els diferents estands informatius i d’activitats orientades als més xicotets. Tot això envoltat d’un ambient lúdic i familiar que es va estendre fins a les set de la vesprada i que va culminar amb el gran concert final a l’Auditori de la Casa Municipal de Cultura ‘José Candela Lledó’. 

Durant este concert de cloenda, la SUM de Crevillent va mostrar als espectadors els quatre pilars fonamentals que componen a la seua entitat, com son la Banda i l’Orquestra jove, sota la direcció d’Iván González; l’Orquestra Simfònica, sota la direcció de Carlos Montesinos i la Banda de la SUM, sota la direcció de Manuel Mondéjar. 

En definitiva, una jornada que ja es posiciona com una gran fira on gaudir, descobrir i conéixer de primera mà la capacitat artística, social i cultural crevillentina tot al si de la seua banda; una trentena de cors, grups de danses i entitats reconegudes per tota la província que van voler sumar-se a aquest gran acte cultural d’aquest 2024 en Crevillent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí