L'escola de música de l'Unió Musical de Petrés prepara les activitats de final de curs.

0
1427
La UMP es va fundar en 2003 i actualment té aproximadament 25 integrants en la banda. La Banda de Musica de la Unió Musical Petresana ha participat en tots els actes de la FSMCV i de la Diputació de València, també ha format part de les trobades comarcals del Camp de Morvedre. Ha actuat en diferents poblacions de la C. Valenciana, en l’Estadi del Mestalla, i festes de Moros i Cristians en la ciutat de València i contornada. En l’estiu del 2011 actua en les ciutats alemanyes de Toodmos i Friburg. Cal destacar els concerts de Santa Cecília, Concerts a l´Ermita i festes patronals, jornades de portes obertes, convivències i eixides musicals de cap de setmana, on viatgen amb els seus instruments per a conviure i fer música
La seua escola de música està formada per 35 alumnes de totes les edats. En ella s’impartixen classes de vent metall, vent fusta, percussió i piano, quant a classes d’instrument. Es realitzen classes de jardí musical des dels 3 anys, preparatori i els 4 cursos oficials de les ensenyances elementals; també té un grup d’adults. La direcció és regentada per Iván Toboso des de 2017
La escola de música de la Unió Musical de Petrés prepara les activitats de final de curs.
Setmana de portes obertes. (Del 1 al 8 de Juny)
En aquesta setmana, alumnes, gent del poble i dels voltants, amics i familiars podran assistir a les classes de l’escola per conéixer el mestre i provar l’ instrument que mes els agrade.
(Mes info sobre horaris i especialitats al cartell publicitari)
Dins d’aquesta setmana hi haurà una masterclass d’instruments, (Vent Metall, vent fusta, percussió i piano) Serà dissabte matí a les 12h.
Per la vesprada a les 19h: concert de primavera a càrreg de la banda Unió Musical de Petrés. Director Enrique Soria
Per  concloure la setmana, divendres 8 de Juny a les 19:30 farem l’audició de final de curs.
Tots els actes, activitats i classes seran al local de la nostra societat, (Escoles velles), la  finalitat de tot açò  és que els alumnes coneguen i trien instrument per al seu futur musical,  a més a més volem publicitar i difondre la nostra  activitat i cultura musical al poble i voltants.
Esteu tots convidats. Vos esperem!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí