L’Ateneo Musical tancà el Cicle de Concerts d’Hivern 2023-24 amb la Banda Simfònica

0
162

CULLERA, 18/02/2024
La Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera va interpretar el passat diumenge a l’Auditori Municipal l’últim dels sis concerts de la Societat durant el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera 2023-24.
Per a esta ocasió, l’agrupació dirigida per Andrea Gasperin ha interpretat un concert titulat Espanya: un país, mil músiques. Per començar, han interpretat Nacho Duato, pasdoble de Juan Andrés Aguilar. Abans d’escoltar l’obra, s’ha reproduït un vídeo del propi Nacho Duato saludant a tots els presents i agraint tant al compositor com a l’Ateneo la interpretació del pasdoble.
Seguidament, la Banda ha tocat FlamenK per a dos saxos, d’Erneso Aurignac i amb Dani Molina i Marta Romero com a saxos solistes; Espanya, d’Emanuel Chabrier; i Torre de la Reina, de José Salvador González, obra obligada al LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2024.
Per acabar el concert, la Banda Simfònica ha interpretat l’Himne de la Comunitat Valenciana, de José Serrano. Amb este concert, l’Ateneo Musical de Cullera finalitza la seua participació un any més en el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí