L’Ateneo Musical de Cullera es prepara per a la segona edició de les Beques Minerva 

0
519

CULLERA, 23/01/2023 

El proper divendres 27 de gener, al Saló d’Actes de l’Ateneo Musical, es durà a  terme la signatura de la segona edició de les Beques Minerva, unes ajudes que  ofereix l’Ateneo a 50 músics per poder cursar els ensenyaments professionals.  

A la signatura estaran el president de la Societat, Armand Calatayud, i el  responsable pedagògic de l’Entitat, Vicente Bustillos, per donar el caràcter  d’oficialitat a l’acte. A més, els alumnes becats oferiran un xicotet concert de  celebració, en el que interpretaran ¿Interpretamos? i Toquemos y cantemos, de  Pascual Martínez Martínez.  

Les Beques Minerva són una iniciativa del president Armand Calatayud que es  posà en marxa l’any passat, amb una primera edició exitosa, en la que quasi tots els  becats van rebre l’ajuda.  

Els requisits per optar a les Beques són quatre: estar matriculat a algun curs  d’ensenyaments professionals, estar federat a l’Ateneo Musical o federar-se en  demanar la beca, acudir al 80% dels assajos i al 100% de les actuacions i aprovar  totes les assignatures cursades. Si, en acabar el curs, s’han complit tots els requisit,  el músic becat rebrà els 150 € d’ajuda.  

Esta es la segona edició d’un projecte que busca continuïtat en el temps. El termini  per sol·licitar la beca es tanca en els propers dies, de manera que els músics  interessats podran informar-se i demanar-la al correu minerva@ateneumusical.com o al telèfon 660 10 42 28. 

Societat Ateneo Musical de Cullera 

Departament de comunicació  

Direcció: C/ Ateneu Musical, 15 (46400, Cullera, València) Correu: comunicacio@ateneumusical.com 

Telèfon: 626 96 49 18 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí