LA FSMCV CONVOCA LA CAMPANYA “MÚSICS AMB DENOMINACIÓ D’ ORIGEN

0
439

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana convoca, en el marc del conveni subscrit amb Turisme Comunitat Valenciana, la campanya “Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana” amb la finalitat d’incentivar i fomentar el turisme en la nostra Comunitat a conseqüència de la crisi generada per la COVID-19.

Per segon any consecutiu, les societats musicals federades tindran l’oportunitat de participar en aquest circuit format per un total de 50 concerts a desenvolupar en tot el territori de la Comunitat entre els mesos d’agost i octubre. Com a novetat, en aquesta segona edició es fomentarà la interrelació entre música, turisme i gastronomia, desenvolupant en paral·lel una campanya audiovisual en xarxes socials on les societats musicals seran les protagonistes a través del concurs “A què sap la teua música?”.

El termini d’inscripció per a participar en el Circuit de Concerts “Músics amb Denominació d’Origen” s’obrirà el 31 de juliol i romandrà fins al 6 d’agost a les 12.00 hores, a través de la plataforma interna de gestió de la FSMCV.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí