La Diputació de València entrega els premis de música tradicional valenciana

0
604
  • La gala tindrà lloc este dimecres 23 de novembre a les 19 hores en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València
  • Durant l’acte recolliran els seus premis els guanyadors del II Concurs de composició de dolçaina i instrument polifònic i del III Concurs de composició de música tradicional de rondalles, tabal i dolçaina

22/11/2022

La Diputació de València entrega este dimecres 23 de novembre, a les 19h, els premis del II Concurs de composició de dolçaina i instrument polifònic que organitza la pròpia corporació provincial, i del III Concurs de composició de música tradicional de rondalles, tabal i dolçaina de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana. La gala de lliurament dels premis se celebrarà a l’Aula Magna del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València.

Durant la gala es donaran a conéixer els guanyadors i guanyadores de composició de tabal i dolçaina, amb tres premis en metàl·lic de 3.000, 2.000 i 1.000 euros, i els premis de música d’arrel convocats per la Federació de Folklore, amb premis de 1000, 500 i 250 euros.

El II Concurs de composició de dolçaina i instrument polifònic, organitzat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València, es va posar en marxa amb la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, “una bona oportunitat per a generar un conjunt d’obres que enriquisquen el patrimoni musical valencià dedicat a la dolçaina amb la combinació altres instruments polifònics”, ha explicat el diputat de Cultura, Xavier Rius.

Amb este segon concurs, la Diputació de València reforça les línies culturals de suport als instruments tradicionals valencians, i estimula, en l’àmbit de la composició, la música d’arrel amb vocació de mestissatge i de transcendència internacional. A més de ser un incentiu per a joves compositores i compositors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí