La BUMT celebrarà el seu 30è aniversari amb el concert «TRES» 

0
734

El pròxim 20 de maig el Teatre Tarragona acollirà la commemoració dels 30 anys de la Banda Unió Musical de Tarragona, acompanyada de 3 artistes destacats 

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta «TRES», el concert commemoratiu dels 30 anys de l’entitat que es durà a terme el el pròxim 20 de maig a les 19 h al Teatre Tarragona. 

La Banda Simfònica de l’entitat estrenarà «Trentum Overture», l’obra composta expressament per a l’ocasió per J. B. Messeguer, compositor i exdirector de la formació. 

El concert rep el nom «TRES» per diversos motius que es revelaran el dia 20 de maig al Teatre Tarragona. De moment, però, la BUMT avança que comptarà amb tres artistes convidats: J. B. Messeguer, director de la Banda Simfònica durant més de 10 anys i compositor; Aleix Vaqué, flautista i director de la Banda Juvenil; i finalment, Marta Mathéu, soprano tarragonina amb un gran lligam amb la BUMT. «TRES» també fa referència a les tres dècades que compleix la Banda Unió Musical de Tarragona. 

Les entrades per a la commemoració del 30è aniversari, el 20 de maig a les 19 h, ja estan disponibles a través de la web entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona.

Per a més informació podeu contactar amb l’àrea de comunicació a través de:

comunicacio@bumt.cat 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí