Banda de Dones de Catalunya

0
673

Banda de Dones de Catalunya

Barcelona, 29 de setembre de 2023 

La directora Antonia Luengo y el director y productor Juan F. Ballesteros,  han presentat a l’espai Assaig General de Catalunya Música (Catalunya  Ràdio) el nou projecte de Banda de Dones de Catalunya que  veurà la llum el pròxim 25 de novembre a Barcelona, Dia Internacional de  l’Eliminació de la Violència contra la Dona. A hores d’ara, la Banda de  Dones compta amb una plantilla de 45 intèrprets, la gran majoria, titulades  superiors en els seus respectius instruments.  

Luengo ha destacat la importància de crear una espai professionalitat del  projecte per a les més destacades músiques catalanes. Ballesteros (creador  del projecte i manager de la banda) per part seva, destaca que és el  moment d’emfatitzar els gestos en un moment en el qual el feminisme és  més important que mai en forma efectiva. Així mateix, van anunciar, el  projecte de banda de dones aviat s’ampliarà a altres territoris com Castelló,  Balears o Madrid.  

La Banda de Dones de Catalunya estarà dirigida artística i  musicalment per Antonia Luengo i es preveuen accions com ara la creació  d’un concurs de composició per a dones així com la convocatòria per a  directores assistents.  

L’Escola Superior d’Estudis Musicals (Taller de Músics) i la Banda Simfònica  de Barcelona col·laboren amb el projecte.  

Més informació a www.just4you.es

FB
@assaiggeneral de @catalunyamusica
IG
#assaiggeneral de @catalunyamusica
X
@assaig_general de @catalunyamusica

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí