La Banda Unió Musical oferirà l’anual concert de Santa Cecília el 3 de desembre al Teatre Tarragona

0
381

BANDA UNIÓ MUSICAL DE TARRAGONA

La tradicional fita en la qual les quatre bandes de la BUMT es reuneixen per oferir música a Tarragona

El diumenge dia 3 de desembre a les 18 h, la Banda Unió Musical de Tarragona presentarà l’anual concert de Santa Cecília, patrona dels músics i de la música. Aquest concert és un dia molt important per l’entitat, ja que és l’únic moment de l’any en què les
quatre bandes s’uneixen per oferir diferents sonoritats a Tarragona.
Serà un concert més que especial perquè significarà el tancament de la celebració dels 30 anys de la Banda Simfònica, els 20 anys de la Banda Infantil i els 15 anys de la BigBand BUMT.
Les quatre bandes han preparat diversos estils musicals; des de pasdobles i música pensada per a banda simfònica, fins a d’altres que surten del tòpic. Tret característic de la Banda Simfònica dirigida per Jordi Masip. La formació presentarà el tema pop Pompeii de Bastille. La Banda Juvenil participa en el tradicional concert des de l’any 1997, quan es va fundar, i l’Aleix Vaqué n’és el director. Aquesta formació ha preparat un repertori variat on un dels temes importants serà Rikudim de Jan Van der Roost. El tema és un conjunt de danses d’estil jueu, que el mateix títol ja indica – Rikudim en hebreu vol dir danses-. La Banda Infantil va iniciar la seva participació en el concert l’any 2003 i compta amb músics d’entre 8 i 13 anys. Actualment, la dirigeix l’Adrià López i interpretaran, entre altres temes, una marxa mora amb gran protagonisme de la percussió. Finalment, la BigBand BUMT creada el 2013, forma part del concert de Santa Cecília des de l’any 2015 i la dirigeix Xavier Font. Els músics amateurs i alumnes adults de l’escola presentaran April in Paris: un standard de jazz.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí