La Banda Juvenil de la U.M.Tarragona presenta la “Gala dels 25 anys”

0
806

La Banda Juvenil presenta la “Gala dels 25 anys”

En motiu dels 25 anys, la Banda Juvenil de la Unió Musical de Tarragona celebrarà un concert de gala el dia 1 de juliol a les 20:30h al Teatre Metropol

La Banda Juvenil compleix un quart de segle, i per aquest motiu presenta la “Gala dels 25 anys” el dia 1 de juliol a les 20:30h al Teatre Metropol. Després d’un parell d’anys en què, malgrat la voluntat i l’esforç dels músics, l’activitat s’ha vist interrompuda, la Banda Juvenil prepara un concert molt il·lusionant, amb la presència de músics que han tingut un paper molt important en aquesta formació i que, definitivament, hi han deixat petjada.

Des de l’any 1997 en què la Banda Juvenil es va estrenar, i fins avui dia, tothom que n’ha format part ha viscut moltes experiències de tota mena. Per això, el repertori d’aquest concert està lligat amb algunes de les vivències més destacades de l’agrupació musical. Tot aquest concert serà presentat per un actor tarragoní de renom internacional, molt coneixedor de la història de la banda i també de la ciutat de Tarragona. Per acabar, la Juvenil de la BUMT també estrenarà l’obra Escapiranegotalins del compositor Jordi Cornudella, una peça dedicada a la Banda Juvenil en commemoració del seu 25è aniversari i inspirada en les festes de Santa Tecla.

La Gala dels 25 anys de la Banda Juvenil promet ser un moment de celebració, barrejat amb nostàlgia, humor, tarragonisme i, sobretot, música. Per viure en directe el primer quart de segle de la formació musical, es poden adquirir les entrades a <entrades.tarragona.cat>.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí