La Banda Jove de l’Ateneo Musical de Cullera  celebra l’intercanvi amb la Unió Musical de Muro  d’Alcoi 

0
253

Hui, diumenge 17 de setembre, a l’Auditori Municipal de Cullera, la Banda Jove de  l’Ateneo Musical de Cullera ha participat en la XX Campanya de Concerts  d’Intercanvis Musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat  Valenciana. 

L’intercanvi ha sigut amb la Banda Jove de la Unió Musical de Muro d’Alcoi sota la  direcció de Juan Gadea Fullana. Els murers han inaugurat l’acte amb les  interpretacions de Mocedades en concierto de José Guillamo, The Beatles: Love de  Jay Bocook i Encanto de Robert W. Smith. 

A la segona part, la Banda Jove de l’Ateneo, dirigida per Dunia Pérez, ha interpretat  Primavera d’Antonio Gisbert, La Torre Mora de Moixent de José Luís Peiró,  Machines d’Eduardo Nogueroles i Roma Invicta de Raúl Domènech Rubio. 

La Torre Mora de Moixent i Roma Invicta són dos dels primers premis del I Concurs  de Composició Internacional Emili Giménez Bou, estrenades durant el passat Cicle  de Concerts d’Hivern de Cullera. 

En acabar el concert s’ha fet entrega d’un ram commemoratiu als dos directors, Juan  Gadea i Dunia Pérez. El concert d’intercanvi a Muro d’Alcoi se celebrarà el proper  diumenge 1 d’octubre. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí