LA BANDA DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PEDREGUER CELEBRA SANTA CECÍLIA

0
1942

Este dissabte 18 de novembre la Banda de l’Escola de Música de Pedreguer, dirigida per Merche Femenia, celebrava el concert de Santa Cecília amb l’Espai Cultural ple de gom a gom.
El concert va ser presentat per 6 antics membres fundadors de la Banda que, amb molta gràcia i naturalitat, ens van transportar als inicis de l’agrupació.
L’acte carregat d’emotivitat va recordar i homenatjar als músics que al llarg d’estos 25 anys no han deixat de formar part de l’agrupació, i va donar la benvinguda a tres músics més: Tania Ramis (flauta), Arnau Ballester (saxo) i Sergi Durà (percussió).
El concert va començar amb el pasdoble LUIS, primer pasdoble que la banda va tocar al juny del 1993, dia en que va fer el seu primer concert a l’Església de Pedreguer.
Seguidament, i recordant altres concerts, va interpretar les obres que el compositor Miguel Angel Ibiza els havia regalat en motiu dels seus 10 anys i en la celebració del seu 20 aniversari.
Però el gran moment va ser l’estrena absoluta de l’obra LA LLEGENDA DEL COLAU, que el mateix compositor va acabar per a que es poguera estrenar en este acte tan emotiu.
L’obra de 4 temps està inspirada en la novel.la LA POLS I EL DESIG de l’escriptor Jesús Moncho i en ella ens transporta al temps del Colau i a les aventures per les que passava el bandoler de Pedreguer.
Va ser el mateix autor de la novel.la qui, amb la seua presència, va fer lectura de les paraules introductòries que porta cada temps de l’obra.
Tot un èxit de concert en el que no podia faltar en un últim moment, i amb la interpretació de l’obra LIBERTADORES d’Oscar Navarro, la reivindicació que la Banda de l’Escola fa a la llibertat i a la igualtat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí