José R. Pascual-Vilaplana renova dues temporades més com a titular de la B.M.Barcelona

0
611

José R. Pascual-Vilaplana ha renovat per dues temporades més com a titular de la Banda Municipal de Barcelona.

Fuente

En el marc de la reunió dels òrgans de Govern del Consorci per a L’Auditori i l’Orquestra, ha tingut lloc la ratificació de l’actual director titular de la Banda Municipal de Barcelona (BMB), José R. Pascual-Vilaplana.

D’aquesta manera, el músic valencià amplia l’actual període de 5 anys al capdavant de la Banda Municipal de Barcelona amb la voluntat de desplegar la totalitat del seu projecte artístic.

El sotsdirector Carlos Ramón Pérez finalitza el seu contracte aquest estiu i la temporada vinent s’incorporen dos nous sotsdirectors: Ximo Tarín Micó i Rafa Agulló Albors.

El director de L’Auditori, Robert Brufau, ha destacat que la renovació de Pascual-Vilaplana “reforça el moment extraordinari de forma en què es troba aquesta eina musical que és la Banda Municipal de Barcelona, un instrument històric per a la ciutat i per al país”.

Brufau ha manifestat que hi ha pocs artistes en actiu en el circuit actual “amb la categoria humana i artística de l’actual titular de la BMB, i encara menys, músics amb un coneixement i una estima tan profunds pel repertori bandístic”.

El contracte de l’actual sotsdirectors de la Banda, Carlos Ramón Pérez, finalitzarà aquest estiu i la temporada vinent s’incorporaran dos sostdirectors al càrrec: Ximo Tarín Micó i Rafa Agulló Albors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí