JAUME GAVILÁN NOU PRESIDENT DE LA SOCIETAT ATENEU MUSICALDE COCENTAINA.

0
86


Després de la passada assemblea extraordinària, l’Ateneu defineix de manera definitiva els càrrecs de la nova junta directiva.
La Societat Ateneu Musical de Cocentaina enceta una nova etapa, després de que a la passada assemblea ordinària els membres de l’antiga junta comunicaren el desig de finalitzar la seua etapa al càrrec de la societat.

El diumenge 18 de febrer va tindre lloc una assemblea extraordinària per presentar una nova candidatura, que dona pas a una junta renovada com a nou grup de treball al capdavant de la societat. En aquesta mateixa convocatòria s’han designat els càrrecs que conformen la nova junta directiva, així com els encarregats de dits càrrecs.
Aquestos es queden definits de la següent manera: Jaume Gavilán com a president de la societat, Pau Olcina com a vicepresident y secretari, Àngela Iñíguez com a tresorera, Jordi Bonet i Jordi Gonzàlez com a delegat i subdelegat, respectivament. Com a vocals es contarà amb Blai Agulló, Marc Sansalvador, Franjo Reig i Lucia Quiles.

La nova junta de la Societat Ateneu Musical de Cocentaina, enceta una nova etapa plena d’il·lusió, ganes de treballar, incorporant membres joves amb noves idees, i sempre de la mà, suport i ajuda de la ja antiga junta, per emprendre’s en el camí i seguir creixent com a societat i com a banda.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí