Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

0
581

Cultura comença els preparatius per al Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola – Serà del 3 al 12 d’agost de 2020 – Les representacions tindran totes les mesures higienicosanitàries necessàries per a la seguretat dels i les assistents

La directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, Marga Landete, s’ha reunit amb Ruth Sanz, diputada de Cultura de la Diputació de Castelló i Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, per a començar els preparatius de la XV edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola que se celebrarà del 3 al 12 d’agost al castell del Papa Luna.

Les representacions que majoritàriament seran al castell del Papa Luna, mantindran la distància física dels i les assistents i disposaran de totes les mesures higienicosanitàries necessàries per a la seguretat tant del públic com dels intèrprets i treballadors del Festival.

Malgrat que enguany el Festival compleix 25 anys la celebració d’aquest esdeveniment es farà en l’edició de 2021. Pròximament es presentarà tota la programació i la resta d’informació del Festival.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí