El projecte Música en construcció converteix La Beneficència en un escenari per a noves composicions musicals valencianes

0
471

El Saló d’Alfons el Magnànim acollirà el pròxim divendres l’estrena absoluta de dues obres a càrrec de l’alumnat de Composició i Música de Cambra del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València.

La Diputació de València, seguint amb el seu tradicional interés per promocionar la música valenciana, aposta per les noves generacions d’intèrprets, compositors i compositores. Així, el primer concert de Música en construcció estarà protagonitzat per obres novelles que, en paraules de Xavier Rius, diputat de Cultura, “arribaran a formar part del nostre patrimoni musical futur”.

L’actuació tindrà lloc al Saló d’Alfons el Magnànim el pròxim divendres 7 de maig, a les 19 hores. Amb el títol Construint futur: joves promeses del CSMV, este serà el primer dels quatre concerts que oferirà l’alumnat de Composició i Música de Cambra del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València al llarg de 2021. Serà l’inici d’una de les línies de programació estables del cicle Música en construcció, juntament amb Construint ocupació (concerts professionals); Construint infància (concerts i tallers didàctics), i Construint coneixement (jornades d’investigació i professionalització musicals).

Llegir més…

Font

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí