EL PALAU DE LA MÚSICA S’OBRI ALS MILLORS SONS ELECTRÒNICS I D’AVANTGUARDA EN UN CICLE A L’AIRE LLIURE I GRATUÏT

0
1459


Palau Electrònic comença el 26 de maig amb Sueezo, theBasement, Sierra i Disco Misco 
Dijous, 10 de maig. Palau de la Música
Palau Electrònic és el nou cicle a l’aire lliure i gratuït del Palau de la Música, que s’inicia el proper dissabte 26 de maig i que reunirà en la terrassa de l’auditori valencià que dóna al riu, els millors sons electrònics i d’avantguarda actuals. D’esta manera Palau Electrònic s’unix a Rock, pop…, al Palau, Jazz a Poqueta nit i Emergents al Palau i és per a la presidenta del Palau, Glòria Tello, “un pas endavant en la dinamització del Palau, en la nostra determinació d’obrir-lo definitivament a tots els estils i gèneres actuals” i a més “d’una manera original, a l’aire lliure i gratuïta perquè totes i tots puguen ballar, escoltar i compartir amb esta nova proposta, que ens convertirà en l’epicentre dels sons d’avantguarda de València”. En este sentit, el director Vicent Ros, ha afegit que este cicle “aprofundix en la nostra filosofia de mostrar la versatilitat i l’obertura del Palau com a espai capdavanter, referent de qualitat, excel·lència i també d’innovació”.
Palau Electrònic es desenvoluparà tots els dissabtes a partir del proper 26 de maig, dins d’un horari que comprén des de les 17.30 fins a les 22.30 hores perquè puga assistir un públic de totes les edats. Començarà el cicle amb les propostes de Sueezo, theBasement, Sierra i Disco Misco, quatre destacats col·lectius i artistes valencians que ja són referència en el circuit electrònic nacional, utilitzant sons i formats del passat amb la tecnologia més original.   
D’esta manera dels sons funky i disc, passant per l’afrobeat al pop, la selecció musical farà un recorregut a través de la història de la música de ball, des dels seus orígens, fins a la seua evolució actual. El format vinil jugarà un paper important en esta proposta, que rescatarà clàssics originals i descobrirà algunes joies del passat apte per a tots els públics. Les següents cites del cicle seran els següents dissabtes: 16 de juny, 29 de setembre, 27 d’octubre, 24 de novembre i 15 de desembre.
EL PALAU DE LA MÚSICA SE ABRE A LOS MEJORES SONIDOS ELECTRÓNICOS Y DE VANGUARDIA EN UN CICLO Al AIRE LIBRE Y GRATUITO
Palau Electrònic empieza el 26 de mayo con Sueezo, theBasement, Sierra y Disco Misco 
Jueves, 10 de mayo. Palau de la Música
Palau Electrònic es el nuevo ciclo al aire libre y gratuito del Palau de la Música, que se inicia el próximo sábado 26 de mayo y que reunirá en la terraza del auditorio valenciano que da al río, los mejores sonidos electrónicos y de vanguardia actuales. De esta manera Palau Electrònic se une a Rock, pop…, al Palau, Jazz a Poqueta Nit i Emergents al Palau y es para la presidenta de Palau, Glòria Tello, “un paso adelante en la dinamización del Palau, en nuestra determinación de abrirlo definitivamente a todos los estilos y géneros actuales”, y además “de una manera original, al aire libre y gratuita para que todas y todos puedan bailar, escuchar y compartir con esta nueva propuesta, que nos convertirá en el epicentro de los sonidos de vanguardia de València”. En este sentido, el director Vicent Ros, ha añadido que este ciclo “profundiza en nuestra filosofía de mostrar la versatilidad y la apertura del Palau como espacio líder, referente de calidad, excelencia y también de innovación”.
Palau Electrònic se desarrollará todos los sábados a partir del próximo 26 de mayo, dentro de un horario que comprende desde las 17.30 hasta las 22.30 horas, para que pueda asistir un público de todas las edades. Empezará el ciclo con las propuestas de Sueezo, theBasement, Sierra i Disco Misco, cuatro destacados colectivos y artistas valencianos que ya son referencia en el circuito electrónico nacional, utilizando sonidos y formatos del pasado con la tecnología más original.
De esta manera de los sonidos funky y disco, pasando por el afrobeat al pop, la selección musical hará un recurrido a través de la historia de la música de baile, desde sus orígenes, hasta su evolución actual. El formado vinilo jugará un papel importante en esta propuesta, que rescatará clásicos originales y descubrirá algunas joyas del pasado apto para todos los públicos. Las siguientes citas del ciclo serán los siguientes sábados: 16 de junio, 29 de septiembre, 27 de octubre, 24 de noviembre y 15 de diciembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí