EL COMPOSITOR I DIRECTOR JUAN BAUTISTA FRANCÉS PARRA ESTRENARÀ NOVA WEB.

0
839

EL COMPOSITOR I DIRECTOR JUAN BAUTISTA FRANCÉS PARRA ESTRENARÀ NOVA WEB BEN AVIAT.
Després de guanyar el primer premi al concurs de composició de Marxes Cristianes convocat per la UNDEF l’any 2019, Juan Bautista Francés estrena nova web on podràs obtenir tots els materials de les seues partitures escrites per a banda, orquestra, grups de cambra o solista.
Si no coneixes la seua música, pots obtenir les partitures d’un dels seus pasdobles més rellevants titulat ARTE accedint al següent enllaç (https://juanbautistafrances.com/) i deixant el teu correu per tal que et faça arribar tot el material de manera gratuïta. Tot açò per la promoció de la seua web.
Juan Bautista és titulat en Oboè, composició i direcció d’orquestra i a més, ha sigut guardonat nombroses vegades en distints concursos de composició de música per a la festa i ha format part en diferents jurats de composició per tota la Comunitat Valenciana. El pasdoble ARTE ha tingut gran acceptació per ser original e innovador, i ha sigut interpretat fins i tot per la Unitat de Música de la Guàrdia Reial de Madrid als jardins del Palau Reial l’any 2019.
Així que no esperes, deixa el teu correu i gaudeix de la música.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí