El Clarin convoca un Concurs de Logotips per al bicentenari de la societat

0
1548


L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria es troba immers en la preparació del bicentenari de la societat. En 2019, el Clarín complirà 200 anys d’història. I, per això, la societat ha convocat un Concurs Públic de Logotips, per a la commemoració d’esta extraordinària cita.
Este concurs, dotat amb un únic premi de 1.000 euros, està patrocinat per la Joieria Falomir. La joieria més antiga de tota Espanya s’uneix a la banda civil més antiga per convertir-se en el patrocinador oficial d’este esdeveniment. El premi del Concurs de Logotips serà 1.000 euros en productes de la Joieria Falomir.
El Concurs de Logotips del bicentenari del Clarín està obert a tots aquells que vulguen participar. La participació serà gratuïta i voluntària i cada participant podrà presentar un total de dos propostes, que han de ser – sense cap tipus de dubte – originals i inèdites.
Els treballs es podran presentar fins el dia 9 de març, a les 20 hores, en la Secretaria de la societat. Tres dies més tard, el 12 de març es donarà a inici a una exposició de tots els treballs presentats, que s’allargarà fins al 31 de març. Durant eixos dies, seran els socis els que trien el guanyador, amb un vot per cada soci.
L’elegit serà la imatge corporativa de la societat per a la seua cita més important: la celebració dels 200 anys de la banda civil més antiga de tota Espanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí