Distincions Pare Antoni 2023 de la B.P.Llíria

4
617

La Primitiva de Llíria premia a Joan Manuel Serrat, Vicent Llimerà, la directora del Iseacv i la Sociedad de Artistas AIE

L’entrega de les Distincions Pare Antoni 2023 tindrà lloc durant el concert de Nadal del 28 de desembre 

El cantant Joan Manuel Serrat, el director del Palau de la Música de València, Vicent Llimerà; la directora del Institut d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (Iseacv), Fani Blanch; i la Sociedad de Artistas AIE de Intérpretes y Ejecutantes; seran reconeguts per la Banda Primitiva de Llíria amb les Distincions Pare Antoni 2023. 

La sisena edició d’este guardó – es va crear l’any 2018 per fer un reconeixement a les persones i entitats que han treballat en favor de la música – realitzarà l’acte d’entrega dels guardons – tres a títol individual i un col·lectiu – el pròxim 28 de desembre, a les 20 hores, coincidint amb el concert de Nadal de la Banda Primitiva de Llíria. 

«És innegable la contribució dels quatre distingits d’enguany per difondre la música i els seus valors en els seus diferents àmbits: la música popular, la música culta, la formació musical, la investigació i la gestió dels recursos», explica el president de la societat, José Luis Pérez Veses. 

Vicent Llimerà, Fani Blanch i Luis Cobos, president  de la Sociedad AIE, recolliran les distincions el pròxim dijous. Joan Manuel Serrat no hi podrà assistir al concert per qüestions d’agenda, però ja té tancada una data per visitar la societat edetana al llarg de l’any 2024. 

Un concert, tres directors i Sorolla 

El concert de Nadal de la Banda Primitiva de Llíria contarà amb dos directors convidats: la valenciana Beatriz Fernández Aucejo i el brasiler Darío Sotelo. Ells dos prendran la batuta de la banda civil més antiga d’Espanya i compartiran escenari amb el director titular del Clarín, Pedro Vicente Alamà. 

A més a més, coincidint amb el centenari de la mort del pintor Joaquín Sorolla, la Banda Primitiva interpretarà l’obra Homenaje a Sorolla del compositor valencià Bernardo Adam Ferrero que, en esta ocasió, dirigirà Beatriz Fernández Aucejo. La directora també serà l’encarregada de dirigir el pasdoble Roberto Forés de Ferrer Ferrán. 

L’agrupació interpretarà també Fantasia Brasileña de R. Silva, dirigida per Darío Sotelo, i Un americano en París de G. Gershwin, sota la batuta de Pedro Vicente. 

La Primitiva de Llíria premia a Joan Manuel Serrat, Vicent Llimerà, la directora del ISEAC y la Sociedad de Artistas AIE

La entrega de las Distinciones Pare Antoni 2023 tendrá lugar durante el concierto de Navidad del 28 de diciembre

El cantante Joan Manuel Serrat, el director del Palau de la Música de València, Vicent Llimerà; la directora del Instituto de Enseñanzas Artísticas de la Comunidad Valenciana (Iseacv), Fani Blanch; y la Sociedad de Artistas AIE de Intérpretes y Ejecutantes; serán reconocidos por la Banda Primitiva de Llíria con la entrega de las Distinciones Pare Antoni 2023. 

La sexta edición de este galardón – se creó en 2018 para hacer un reconocimiento a las personas y entidades que han trabajado en favor de la música – realizará el acto de entrega de los galardones – tres a título individual y uno colectivo – el próximo 28 de diciembre, a las 20 horas, coincidiendo con el concierto de Navidad de la Banda Primitiva de Llíria. 

«Es innegable la contribución de los cuatro distinguidos de este año para difundir la música y sus valores en sus diferentes ámbitos: la música popular, la música culta, la formación musical, la investigación y la gestión de los recursos», explica el presidente de la sociedad, José Luis Pérez Veses. 

Vicent Llimerà, Fani Blanch y Luis Cobos, presidente de la Sociedad AIE, recogerán las distinciones el próximo jueves. Joan Manuel Serrat no podrá asistir al concierto por cuestiones de agenda, pero ya tiene cerrada una fecha para visitar la sociedad edetana a lo largo del año 2024. 

Un concierto, tres directores y Sorolla 

El concierto de Navidad de la Banda Primitiva de Llíria contará con dos directores invitados: la valenciana Beatriz Fernández Aucejo y el brasileño Darío Sotelo. Ellos dos tomarán la batuta de la banda civil más antigua de España y compartirán escenario con el director titular del Clarín, Pedro Vicente Alamà. 

Además, coincidiendo con el centenario de la muerte del pintor Joaquín Sorolla, la Banda Primitiva interpretará la obra Homenaje a Sorolla del compositor valenciano Bernardo Adam Ferrero que, en esta ocasión, dirigirá Beatriz Fernández Aucejo. La directora también será la encargada de dirigir el pasodoble Roberto Forés de Ferrer Ferrán. 
La agrupación interpretará también Fantasía Brasileña de R. Silva, dirigida por Darío Sotelo, y Un americano en París de G. Gershwin, bajo la batuta de Pedro Vicente.

4 COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí