Vicente Soler Solano rep el “Premi Fideu” a la Trajectòria Professional

0
124

En un esdeveniment carregat d’emoció i reconeixements, la Gala de la Música 2024 tindrà com a moment culminant la concessió del prestigiós “Premi Fideu” a la Trajectòria Professional a Vicente Soler Solano. Aquest guardó posa de manifest la seva excel·lència i dedicació al llarg d’una carrera musical incomparable.

Vicente Soler Solano, una figura clau en el panorama musical valencià, va néixer a Benaguasil. La seva trajectòria va començar amb força, obtenint cinc titulacions superiors al Conservatori Superior de Música de València, incloent-hi la de director d’orquestra. Va ocupar per oposició lliure la plaça de director de la Banda Municipal de Badajoz, marcant el començament d’una carrera estel·lar.

L’any 2005 va ser nomenat director de la banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), des d’on va aconseguir fites extraordinàries. Com a director titular, Soler Solano va obtenir 15 primers premis absoluts consecutius amb “Menció d’Honor” en Certàmens Internacionals de la Comunitat Valenciana, consolidant el seu prestigi internacional.

Els seus mèrits inclouen també dues “Batutes d’Or”, un “Escut de Plata” i una “Medalla d’Or”, destacant el seu immens impacte i contribució a la música.

Aquest reconeixement no només celebra la seva trajectòria sinó que també enalteix la seva passió i dedicació a l’art musical. La Gala de la Música 2024 ha estat testimoni del reconeixement merescut a un mestre que ha deixat una empremta inesborrable en el món de la música. Enhorabona a Vicente Soler Solano per aquest honor!

“Premi Fideu” a la INSTITUCIÓ COL.LABORADORA

La congregació de las Hermanas Franciscanas de la Inmaculada és una comunitat que se recolza en la misericòrdia de Déu amb una missió: «fer el bé i buscar la pau”

Per a les Germanes Franciscanes de Moncada evangelitzar és el sentit de la seua vida. Ser fidel a Déu és “adaptar-se a les necessitats i la sensibilitat dels temps de hui en dia”.

Treballen amb un grup nombrós de persones laiques, professionals i voluntaris, amb qui comparteixen inquietuds, dificultats, alegries i amistat.

La Unió Musical li otorga este premi per la seua labor comunitària i en agraïment al prèstec del seu convent per al desenvolupament de diverses actuacions que han realitzat les agrupacions de la societat musical al llarg dels anys.

“Premi Fideu” EXTRAORDINARI: Residencia de Moncada

La Residència de Moncada Gesmed es va inaugurar en 1995. És un centre configurat per a la convivència i l’atenció integral i continuada de persones majors.

En tot moment ha volgut ser partícip de la vida del poble: ha col.laborat amb moltes associacions, entre elles, la Unió Musical, que ha realitzat concerts, ha visitat els majors i els ha felicitat per Nadal o ha acudit en jornades festives com el tren faller.

Actualment, compta amb 71 treballadors amb diferents perfils que atenen als usuaris amb professionalitat, passió, il.lusió, ternura i entrega.

La Unió Musical ha percebut una «sensibilitat especial» que se traslada en el bon fer i la alegria que se vislumbra en les cares dels residentes i per això, considera entregar-li este premi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí