Andrea Gasperin dirigirà el seu primer concert a  l’Ateneo este diumenge 

0
462

SOCIETAT ATENEO MUSICAL DE CULLERA 

Andrea Gasperin dirigirà el seu primer concert a  l’Ateneo este diumenge 

CULLERA, 07/11/2023 

El diumenge 12 de novembre, a les 11:30, a l’Auditori Municipal, la Banda  Simfònica interpretarà un concert per primera vegada sota la batuta d’Andrea  Gasperin, el nou director titular de l’agrupació. 

L’italià va ser nomenat nou director artístic de la Societat el passat mes de juny,  però no ha sigut fins a finals d’octubre que s’ha produït el canvi a la batuta de  l’agrupació. Este diumenge serà el primer concert en què Gasperin dirigirà a la  Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera. 

En la seua carrera, Andrea Gasperin ha sigut director titular de diverses bandes a Itàlia i a Holanda i director convidat tant en bandes com en orquestres professionals, com les Bandes Municipals de Barcelona, A Coruña, Santiago de Compostel·la i Orquestres Simfòniques, tant per programes simfònics com per òperes, de l’Arena de Verona, Friuli Venezia-Giulia (IT), Liegè (BE), North Netherland Orkest (NL) i Teatre Bolshoi (RU) entre altres. També participarà al concert la Banda Jove que, dirigida per Dunia Pérez,  interpretaran Suspiros de España (Antonio Álvarez), Salvanel (Federico Agnello) i  Abu Simbel (Ferrer Ferran). A la segona part, la Banda Simfònica interpretarà  Amunt Pirris (Ferrer Ferran), Huntingtower (Ottorino Respighi) i Atenea (Ferrer  Ferran). 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí