0
214

EL PALAU DE LA MÚSICA OFERTA A LES FAMÍLIES UN “MENUT PALAU” NADALENC AMB PROPOSTES PER A TOTS ELS PÚBLICS

Del 26 al 29 a l’Almodí i el 3 de gener al Palau de la Música

EL PALAU DE LA MÚSICA OFERTA A LES FAMÍLIES UN “MENUT PALAU” NADALENC AMB PROPOSTES PER A TOTS ELS PÚBLICS

(Continúaen castellano, pág. 3)

Dissabte, 23 de desembre. Palau de la Música

El Palau de la Música ha dissenyat per a estes festes nadalenques, una varietat de propostes destinades a l’oci familiar que inicien el cicle “Menut Palau”, i que es desenvoluparan en l’edifici gòtic de l’Almodí, des de dimarts que ve 26 al 29 de desembre, i el 3 de gener de 2024 en diverses espais del Palau de la Música. El preu de totes les activitats és de 6 €.

El director el Palau, Vicente Llimerá, ha valorat “la importància que té en estes dates tan assenyalades que les famílies puguen assistir a activitats de qualitat i participatives, amb un preu totalment assequible per a totes les butxaques, i que estan dissenyades amb molta cura per a captar la curiositat i el gaudi, sobretot dels més xicotets”.

En l’Almodí, el públic podrà assistir a tres propostes, de doble sessió cada una d’elles, a les 12.00 i 18.30 hores. La primera serà dimarts 26 amb “Clarinens”, protagonitzat per Barcelona Clarinet Players. En ella, quatre clarinets abillats amb un atractiu vestuari, conformen un univers sonor per a un divertit espectacle replet d’obres mestres de Bach, Mozart, Beethoven i Granados, però també música de cinema, popular i tradicional. Format per dos músics valencians, un altre de Barcelona i un altre de Maó, estan especialment implicats en la didàctica de la música.

L’endemà, dimecres, 27, serà el torn de les marionetes, tan volgudes pels més xicotets. “Abran paso a los patitos” és l’activitat que proposa Elisa Matallín, La Matallina, amb un espectacle íntim i delicat per a les i els més xiquets de la casa, utilitzant els sons, llenguatge i psicomotricitat que li són propis, al costat de peces clàssiques per a violí i piano interpretades per un duo de violí i piano, que a més de músics són pares i aporten la seua mirada al projecte.

I divendres, 29 de desembre, conclouran estes activitats a l’Almodí amb “Ronda que et rondaré”, un joc de paraules que evoca tant la música com la paraula, en definitiva un clàssic conta-contes acompanyat amb piano i oboé, amb rondalles i contes de Grimm, entre altres. A mode de “banda sonora” una pianista i una oboísta il·lustren els contes amb música i peces breus de Txaikovski, Prokófiev, Johann Strauss i alguna melodia popular valenciana. Com a director d’escena, està Pau Gregori, actor i creador valencià.

Llimerá ha destacat que l’elecció de l’Almodí per a estes tres espectacles “no és casual, ja que és un edifici idoni per a esta classe de propostes familiars, i amb una magnífica ubicació, ja que és pròxima a la Plaça de la Reina i al Mercat Central, que estos dies s’omplin també de mercats ambulants tradicionals d’artesania nadalenca”.

Finalment, dimecres, 3 de gener, a partir de les 10.00 hores, torna una festa de música i d’activitats participatives amb el festival multicultural “Feretes i Cançonetes”, que es desenvoluparà en el Hall dels Tarongers i a la Sala Iturbi del Palau de la Música, amb Gigatrin, Dj Butoni i FesTalent en la Colla de À Punt al matí, i a la vesprada amb les actuacions de Tin Robots i Ramonets.

Més informació en la pàgina web www.palauvalencia.com

Del 26 al 29 al Almudín y el 3 de enero en el Palau de la Música

EL PALAU DE LA MÚSICA OFERTA A LAS FAMILIAS UN “MENUT PALAU” NAVIDEÑO CON PROPUESTAS PARA TODOS LOS PÚBLICOS 

         Sábado, 23 de diciembre. Palau de la Música

El Palau de la Música ha diseñado para estas fiestas navideñas, una variedad de propuestas destinadas al ocio familiar que inician el ciclo “Menut Palau”, y que se desarrollarán en el edifico gótico del Almudín, desde el próximo martes 26 al 29 de diciembre, y el 3 de enero de 2024 en varios espacios del Palau de la Música. El precio de todas las actividades es de 6 €.  

El director el Palau, Vicente Llimerá, ha valorado “la importancia que tiene en estas fechas tan señaladas que las familias puedan asistir a actividades de calidad y participativas, con un precio totalmente asequible para todos los bolsillos, y que están diseñadas con mucho esmero para captar la curiosidad y el disfrute, sobre todo de los más pequeños”.

En el Almudín, el público podrá asistir a tres propuestas, de doble sesión cada una de ellas, a las 12.00 y 18.30 horas. La primera será el martes 26 con “Clarinens”, protagonizado por Barcelona Clarinet Players. En ella, cuatro clarinetes ataviados con un atractivo vestuario, conforman un universo sonoro para un divertido espectáculo repleto de obras maestras de Bach, Mozart, Beethoven y Granados, pero también música de cine, popular y tradicional. Formado por dos músicos valencianos, otro de Barcelona y otro de Mahón, están especialmente implicados en la didáctica de la música.

Al día siguiente, el miércoles, 27, será el turno de las marionetas, tan queridas por los más pequeños. “Abran paso a los patitos” es la actividad que propone Elisa Matallín, La Matallina, con un espectáculo íntimo y delicado para las y los más peques de la casa, utilizando los sonidos, lenguaje y psicomotricidad que le son propios, junto a piezas clásicas para violín y piano interpretadas por un dúo de violín y piano, que además de músicos son padres y aportan su mirada al proyecto.

Y el viernes, 29 de diciembre, concluirán estas actividades en el Almudín con “Ronda que et rondaré”, un juego de palabras que evoca tanto la música como la palabra, en definitiva un clásico cuentacuentos acompañado con piano y oboe, con fábulas y cuentos de Grimm, entre otros. A modo de “banda sonora” una pianista y una oboísta ilustran los cuentos con música y piezas breves de Chaikovski, Prokófiev, Johann Strauss y alguna melodía popular valenciana.  Como director de escena está Pau Gregori, actor y creador valenciano.

Llimerá ha destacado que la elección del Almudín para estas tres propuestas “no es casual, ya que es un edificio idóneo para esta clase de propuestas familiares, y con una magnífica ubicación, ya que está próxima a la Plaza de la Reina y al Mercado Central, que estos días se llenan también de mercadillos tradicionales de artesanía navideña”.

Por último, el miércoles, 3 de enero, a partir de las 10.00 horas, vuelve una fiesta de música y de actividades participativas con el festival multicultural “Feretes i Cançonetes”, que se desarrollará en el Hall de los Naranjos y en la Sala Iturbi del Palau de la Música, con Gigatrin, Dj Butoni y FesTalent en la Colla de À Punt por la mañana, y por la tarde las actuaciones de Tin Robots y Ramonets. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí