8 nous estudis oficials al Conservatori Joan Cantó d'Alcoi

0
3561

El conservatori de música Joan Cantó d’Alcoi afegeix per al pròxim curs 2017-2018 fins a 8 nous estudis oficials, estudis que ja es donaven en el centre però que ara estan homologats i permeten accedir a la titulació. En concret, les noves especialitats són les d’oboé, fagot, dolçaina, trompa, trombó, tuba, percussió i cant.
Gori Casasempere ha sigut el director del conservatori durant els quatre anys que s’ha treballat per aconseguir aquesta oficialitat. S’ha mostrat «immensament satisfet i agraït. El repte era complicat perquè calia posar al dia una sèrie d’exigències que des de la societat alcoiana i les institucions musicals ens reclamaven». Gori Casasempere ha agraït la implicació de l’AMPA del conservatori, el consell escolar, dels alumnes i pares, i dels professors. També ha reconegut amplament el consistori per donar suport econòmic i amb les borses de treball de nous professors. «Ho hem fet entre totes i tots» diu Gori Casasempere, «hui Alcoi és un poble on tenim el que desitjàvem, que necessitàvem, pot ser de manera silenciosa però decidida. Ens felicite perquè hui, ja ho tenim«.
Amb aquesta novetat sobre la taula, el regidor Alberto Belda també anuncia que per al curs pròxim s’incrementaran les places al conservatori, en una quantitat encara per determinar. El regidor explica que hi ha hagut 210 alumnes matriculats i 100 sol·licituds en la cua, i «intentarem donar cobertura, no a tota la demanda, però sí a la gran majoria, incrementant a poc a poc el professorat i l’alumnat«.
 
Nova direcció al conservatori
Amb aquesta satisfacció d’objectiu aconseguit, Gori Casasempere també presenta el relleu en la direcció del conservatori, que passa a mans de Juan Antonio Recuerda. El nou director diu que estem en «un dia històric«, i que arreplega el testimoni amb molta il·lusió. Però tot i haver aconseguit aquests estudis, Recuerda diu que encara queden coses per fer, «modernitzar-se en alguns aspectes i implantar noves línies de treball, sobretot enfocades a la música moderna». Així les coses, un dels seus objectius per als pròxims anys és obrir-se a nous estils musicals més enllà de la música clàssica, «i impulsar una aula de música moderna que done cabuda als alumnes, que ens ho reclamen des de l’assignatura de creativitat«.
El nou equip directiu del conservatori està format per Recuerda al capdavant, Taré Darias com a cap d’estudis, i Georgina Miralles com a secretària

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí