TALLER DE BANDA A CÀRREC DE BEATRIZ FERNANDEZ AUCEJO A REUS

0
2109

Natural de Paiporta, és Diplomada en Magisteri Musical per la Universitat Ausiàs March de València, Llicenciada
en Clarinet pel Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, Titulada Professional en Piano pel Conservatori Professional de Música de Torrent, Llicenciada en Direcció d’Orquestra de Vents per la Royal
School of Music of London (LRSM) i Llicenciada en Direcció d’Orquestra pel Conservatori Superior de Música Manuel Masotti Little de Múrcia.
Dins el camp de la direcció,  ha sigut convidada a dirigir diverses agrupacions musicals com la Banda Simfònica Societat Musical Recreativa de Carcaixent, Unió Musical de Montserrat entre altres, a més ha sigut directora titular  de les Societats Musicals, La Lira de Vilafamés, Banda Associació Cultural Allegro de València, Societat Musical L’Artesana de Catarroja i Unió Musical de Carlet, amb les que té al seu haver tres Mencions d´ Honor als diferents certàmens als quals va participar.
En Direcció d’Orquestra amplia estudis amb els Mestres Ferrer Ferran, Cristóbal Soler, José Miguel Rodilla, Manuel Galduf, Jose Mª Cervera Collado, Peter Gülke, Yaron Traub, Joshard Daus, Rodolfo Saglimbeni i Michael Tabachnick a la Acadèmia Chigiana a Siena entre altres.
Ha dirigit diverses orquestres nacionals i internacionals com la Jove Orquestra Simfònica de Galícia,, Orquestra de València, Orquestra Mendelssohn Symphonia i Cor Europa, ChorAkademie d’Alemanya i la Deutsche Kammerakademie Neuss am Rhein.
Recenment ha sigut nomenada subdirectora de la Banda Municipal de Barcelona.
En la actualitat és Directora Titular de, la “Lira Castellonera” de
Villanova de Castelló, l´Orquestra Simfònica Ateneu Musical del Port de València i de l’Orquestra de la Unió Musical de Llíria.
DESCRIPCIO
Treballarem amb un director convidat per a que els nostres alumnes puguin veure una altra forma de treballar. L’activitat es completarà amb un concert que tindrà lloc el proper 6 d’abril i anirà a càrrec de la banda sota la direcció de la professora convidada.
OBJECTIUS
Veure una altra forma de treball, i treballar la flexibilitat dels components de la banda a través d’algú amb una experiència contrastada.
Adquirir l’hàbit d’assimilar els gestos i adaptar-s’hi amb rapidesa, donat que en el món professional és habitual ser dirigit per diferents directors i és essencial saber adaptar-s’hi.
Treballar el repertori proposat per el director com a eina per a adquirir les habilitats esmentades. Profunditzar en el seu anàlisi si s’escau.
Oferir un concert al públic en finalitzar l’activitat.
HORARI:de 16h a 20h
LLOC: Auditori Higini Anglès
ADREÇADA A: alumnes que integren la Banda de Grau Professional del centre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí