Salva Marí, nou director de la Banda Juvenil del Clarin

0
2693

salva-mari2
Salva Marí és, des de fa unes hores, el nou director de la Banda Juvenil del Clarin, la Banda Primitiva de Llíria. La Junta Directiva de la societat va decidir – per unanimitat – anit el nomenament del nou director de l’agrupació. Un càrrec que recau en el músic de la societat Salva Marí, mestre de clarinet del Conservatori de Música de Llíria.
Després de la dimissió de José Plaza, van ser molt els interessats en agafar la batuta de la jove agrupació. “Durant esta setmana, s’han ficat en contacte amb nosaltres, fins a quatre candidats” explica Paco Aigües, president de la Banda Primitiva. “Ahir vàrem estudiar les opcions que teníem i, per unanimitat, vàrem fer l’elecció”.
Salva Marí ha rebut la proposta amb sorpresa. “Em cridaren per fer-me la proposta i suposa una responsabilitat molt gran” assegura el nou director de la Banda Juvenil del Clarin. “Per a un clariner, és una sensació que supera la d’orgull suprem encarregar-se de la cantera de la nostra banda”.
salva-mariEntre els criteris per a decidir-se pel candidat van estar: la pertinença a la Banda Primitiva, l’experiència en el terreny de la direcció i, també, la seua capacitat pedagògica. “Salva és mestre de conservatori; un fet que hem valorat molt, perquè considerem que la Banda Juvenil ha de tindre una labor de formació pels joves músics”.
Una idea que comparteix el nou director. “La meua intenció és que els xiquets tinguen il·lusió per vindre a tocar, per anar i estar en el Clarin. Si puc posar el meu granet d’arena i ensenyar-los alguna cosa… ixe és el meu objectiu”.
La decisió se li ha comunicat a Salva Marí este mateix matí. I les dues parts ja han tingut una primera reunió laboral per assentar les bases d’este projecte musical. Demà a les 11 hores, es realitzarà la presentació oficial del nou director de la Banda Juvenil del Clarin, davant dels músics i pares de l’agrupació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí