Proves de selecció · Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

0
697

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana convoca proves de selecció per a deu especialitats instrumentals • Es convoquen un total de 38 places distribuïdes en deu especialitats instrumentals: flauta, oboè, trompa, tuba, arpa, piano, violí, viola, violoncel i contrabaix • S’hi poden presentar fins al 7 de febrer els músics valencians d’entre 16 i 26 anys amb el tercer cicle del grau mitjà de música acabat

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana convoca proves de selecció per a un total de 38 places, distribuïdes en deu especialitats instrumentals: flauta, oboè, trompa, tuba, arpa, piano, violí, viola, violoncel i contrabaix

El procés selectiu té com a objectiu triar els joves instrumentistes per a participar en les Trobades de la Jove Orquestra de la Generalitat i la resta d’activitats que s’organitzen en el període d’abril de 2022 a abril de 2024.

La inscripció a les audicions estarà oberta, per via exclusivament telemàtica, fins al 7 de febrer de 2022, i s’hi poden presentar els joves músics valencians, d’entre 16 i 26 anys, que hagen conclòs el tercer cicle del grau mitjà dels ensenyaments de Música.

Les llistes definitives d’aspirants admesos per realitzar les proves es faran públiques el 22 de febrer de 2022 mitjançant el tauló d’anuncis de la seu de l’Institut Valencià de Cultura a la plaça de Viriat de València i al web ivc.gva.es.

Les audicions es realitzaran entre el 28 de febrer i el 5 de març de 2022, presencialment, amb un calendari per especialitats que s’anunciarà més endavant. Les audicions constaran de dos exercicis, una primera part de lliure elecció i una segona d’un solo de repertori orquestral.

Les bases completes de la convocatòria es poden consultar en el web de l’Institut Valencià de Cultura: ivc.gva.es.

La inscripció dels aspirants es realitza a l’enllaç: https://bit.ly/3I0xCHk

El cartell de la convocatòria de les audicions de la JOGV ha sigut dissenyat per Migue Martí, que també ha sigut l’encarregat de fer el logo de l’orquestra.

La Jove Orquestra

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació dels músics per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors de cada especialitat instrumental. El seu director des de l’octubre de 2017 és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín, i actualment director associat de la Seattle Symphony, on lidera una extensa varietat de programes.

Descàrregues

icono

Bases · Proves de selecció · Jove Orquestra de la Generalitat

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí