PROTOCOL SANITARI PER A BANDES DE MÚSICA

0
882

Ja tenim protocol sanitari….

Àmbit d’activitat: Cultural i artística

Nom de l’activitat concreta: Recomanacions per a les activitats d’assaig i interpretació de societats musicals i corals

L’adhesió als principis bàsics de funcionament segur en les activitats musicals (assajos i actuacions) contribuirà al fet que les seccions de les societats musicals desenvolupen les seues activitats en condicions de seguretat (protecció i prevenció) per a contribuir a la salut de la ciutadania i frenar la transmissió del virus. Aquests principis bàsics són:

1. Assegurar el compliment del distanciament físic de seguretat (2 metres).

2. Ús correcte de màscara, quan no es garantisca la distància de seguretat entre les persones.

3. Obligat compliment de les mesures de prevenció: rentada freqüent i meticulosa de mans; evitar tocar ulls, nas i boca; i mesures d’etiqueta respiratòria (cobrir boca i mas amb la flexura del colze en esternuts i usar mocadors d’un sol ús).

4. Neteja i desinfecció de sales d’assaig, espais comuns i instal·lacions.

5. Aïllament de les persones contagiades i vulnerables.

Mesures d’higiene en l’espai físic on es desenvolupe l’activitat

– S’han de ventilar de manera diària les instal·lacions a utilitzar com a mínim durant cinc minuts, abans de l’inici de les activitats.

– De manera general, si és possible, mantindre la temperatura del local entre 23 i 26 °C.

– Reforçar la neteja dels filtres d’aire i augmentar la ventilació dels sistemes de climatització, NO utilitzar ventiladors.

Neteja de les instal·lacions

– Arbitrar la neteja i desinfecció de les instal·lacions.

– Posar especial èmfasi en superfícies, poms de les portes, taules d’ús comú (biblioteques, etc…), lavabos, sòls, telèfons, ratolins d’ordinador i altres utensilis d’ús compartit, etc. Poden utilitzar-se detergents habituals o lleixiu d’ús domèstic diluïda en aigua, extremant-se les mesures de protecció del personal de neteja a agents químics.

Aquests virus s’inactiven després de pocs minuts de contacte amb desinfectants comuns com la dilució recentment preparada de lleixiu (concentració de clor 1 g/L, preparat amb dilució 1.50 d’un lleixiu de concentració 40-50 gr/L).

Document Complet

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí