Presentació del Cupó de l’ONCE: "100 Aniversari de la Unió Filharmònica d’Amposta"

0
1934

L’ONCE dedica el cupó de dijous 8 de juny al «100 Aniversari Unió Filharmònica d’Amposta» que portarà en cinc milions i mig de cupons el logo d’aquesta societat musical dissenyat per commemorar el seu centenari i la llegenda «100 años de música, cultura y sociedad. (1917-2017)».
La presentació del cupó és dimecres 24 de maig a les 11.00 h, a la seu social de la Unió Filharmònica d’Amposta (Carrer Miralles, 4-6 Amposta).
L’acte comptarà amb la presència d’ Adam Tomàs, alcalde d´Amposta, Inés Martí Herrero regidora de cultura de l´Ajuntament d´Amposta; Núria Gómez Pujol, presidenta de la Unió Filharmònica d´Amposta; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Manel Eiximeno Moreso, director del CRE ONCE Barcelona, entre d’altres i Membres de la Junta directiva de la Unió Filharmònica d´Amposta, així com el dissenyador del logo del centenari, l´alumnje d´Esardi Eduard Ventura.
Durant la presentació hi haurà un venedor de l´ONCE amb els cupons commemoratius del sorteig del dia 8 de juny a la venda.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí