Power Electronics patrocina el Bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria

0
1534


Esta col·laboració reconeix l’esforç del municipi per mantenir esta tradició cultural durant dos segles

L’empresa valenciana Power Electronics ha signat un conveni de patrocini amb l’associació sense ànim de lucre Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria “El Clarín” en suport als actes de celebració dels 200 anys de vida de l’agrupació. D’aquesta manera, l’empresa se suma a l’efemèride del bicentenari de la banda civil més antiga d’Espanya sota el lema “Més de 200 anys de la millor música”. 

Esta col·laboració és un reconeixement més que merescut a tota una institució que és considerada una de les màximes expressions culturals dels valencians i en particular de la ciutat de Llíria: les societats i els ateneus musicals.

Amb este suport, l’empresa reconeix l’important paper vertebrador que té la música i estes societats en la societat valenciana i en municipis com Llíria, i en particular l’esforç que famílies i veïns del municipi han dedicat al llarg dels dos últims segles a mantenir una tradició cultural de tan famós prestigi.

Per part seua, el president de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses, ha mostrat la seua satisfacció perquè “una de les empreses de referència del teixit industrial valencià haja decidit implicar-se en un any tan important per a nosaltres. Esta col·laboració ens permetrà celebrar amb magnificència que la nostra banda compleix 200 anys d’història”.  

Sobre la Banda Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva de Llíria va ser fundada l’any 1819 pel pare franciscà Fra Antoni Albarrasí Enguídanos i és, sens dubte, la banda civil més antiga d’Espanya. En 1888 participa per primera vegada en el Certamen de València, aconseguint el primer premi; un guardó que ha aconseguit en nombroses ocasions al llarg de la seua història, sent l’única agrupació que s’ha alçat amb el primer premi en tres segles diferents.

Des dels seus començaments fins a l’actualitat, la Banda Primitiva ha realitzat innombrables concerts, actes culturals, desfilades, etc. Ha actuat pràcticament en la totalitat de les ciutats espanyoles i, també, en diversos països d’Europa, com Alemanya, Bèlgica, França, Holanda i Suïssa; d’Amèrica del Nord, els Estats Units (Nova York i Los Angeles) i a Àsia, la Xina (Pequín i Xangai).

Ha sigut dirigida, a més dels seus directors titulars, per algunes de les més prestigioses batutes europees com Sergiu Celibidache, Desirée Dondaine, Odón Alonso, Rafael Frühbeck de Burgos, Jan Molenar, Luís Cobos, Manuel Galduf, Jan Cober i Placido Domingo.

Així mateix, l’escola de música, actualment compta amb més d’un centenar d’alumnes que tenen a la seua disposició unes instal·lacions a l’avantguarda de les escoles musicals amb un extens depòsit instrumental al servei de les necessitats de l’alumnat. També compta amb una plantilla de professorat permanent, que col·labora amb les millors orquestres i conservatoris de tot el país.

Sobre Power Electronics

Amb més de 30 anys d’existència Power Electronics s’ha convertit en una empresa líder en tecnologia aplicada a sectors estratègics en el desenvolupament econòmic i industrial de més de 100 països, amb la fabricació d’inversors solars, variadors de velocitat, arrancadors electrònics i sistemes d’emmagatzematge energètic adaptats a qualsevol entorn. A més, en aquests moments la companyia és ja un referent en la implantació i desenvolupament de la mobilitat elèctrica amb la fabricació d’infraestructures de càrrega de tota mena de vehicles elèctrics, electrolineras i pals de càrrega.

Power Electronics centra els seus esforços i dedicació a oferir un servei d’atenció al client líder i únic en el mercat basat en la personalització, disponibilitat i proximitat, oferint assessorament, assistència, i formació contínua, així com producte i components en camp i en el menor temps possible. Power Electronics és una companyia bolcada en la investigació i el desenvolupament, amb tres fàbriques de més de 100.000 m2 en les localitats de Llíria i Figueroles de Domenyo i amb una capacitat productiva de 12GW solar i 5 GW industrials anuals i que manté el seu compromís inicial amb la innovació, el progrés responsable i la sostenibilitat.

Power Electronics patrocina el Bicentenario de la Banda Primitiva de Llíria

Esta colaboración reconoce el esfuerzo del municipio por mantener esta tradición cultural durante dos siglos

La empresa valenciana Power Electronics ha firmado un convenio de patrocinio con la asociación sin ánimo de lucro Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria “El Clarín” en apoyo a los actos de celebración de los 200 años de vida de la agrupación. De este modo, la empresa se suma a la efeméride del bicentenario de la banda civil más antigua de España bajo el lema “Más de 200 años de la mejor música”. 

Esta colaboración es un reconocimiento más que merecido a toda una institución que es considerada una de las máximas expresiones culturales de los valencianos y en particular de la ciudad de Llíria: las sociedades y los ateneos musicales.

Con este apoyo, la empresa reconoce el importante papel vertebrador que tiene la música y estas sociedades en la sociedad valenciana y en municipios como Llíria, y en particular el esfuerzo que familias y vecinos del municipio han dedicado a lo largo de los dos últimos siglos a mantener una tradición cultural de tan afamado prestigio.

Por su parte, el presidente de la Banda Primitiva, José Luis Pérez Veses, ha mostrado su satisfacción porque “una de las empresas de referencia del tejido industrial valenciano haya decidido implicarse en este año tan importante para nosotros. Esta colaboración nos permitirá celebrar por todo lo alto que nuestra banda cumple 200 años de historia”.  

Sobre la Banda Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva de Llíria fue fundada el año 1819 por el padre franciscano Fray Antoni Albarracín Enguídanos y es, sin duda, la banda civil más antigua de España. En 1888 participa por primera vez en el Certamen de Valencia, consiguiendo el primer premio; un galardón que ha alcanzado en numerosas ocasiones a lo largo de su historia, siendo la única agrupación que se ha alzado con el primer premio en tres siglos diferentes.

Desde sus comienzos hasta la actualidad, la Banda Primitiva ha realizado innumerables conciertos, actos culturales, desfiles, etc. Ha actuado prácticamente en la totalidad de las ciudades españolas y, también, en varios países de Europa, como Alemania, Bélgica, Francia, Holanda y Suiza; de América del Norte, los Estados Unidos (Nueva York y Los Ángeles) y en Asia, China (Beijing y Shanghai).

Ha sido dirigida, además de a sus directores titulares, por algunas de las más prestigiosas batutas europeas como Sergiu Celibidache, Desirée Dondaine, Odón Alonso, Rafael Frühbeck de Burgos, Jan Molenar, Luís Cobos, Manuel Galduf, Jan Cober y Placido Domingo.

Asimismo, la escuela de música, actualmente cuenta con más de un centenar de alumnos que tienen a su disposición unas instalaciones a la vanguardia de las escuelas musicales con un extenso depósito instrumental al servicio de las necesidades del alumnado. También cuenta con una plantilla de profesorado permanente, que colabora con las mejores orquestas y conservatorios de todo el país.

Sobre Power Electronics

Con más de 30 años de existencia Power Electronics se ha convertido en una empresa líder en tecnología aplicada a sectores estratégicos en el desarrollo económico e industrial de más de 100 países, con la fabricación de inversores solares, variadores de velocidad, arrancadores electrónicosy sistemas de almacenamiento energético adaptados a cualquier entorno. Además, en estos momentos la compañía es ya un referente en la implantación y desarrollo de la movilidad eléctrica con la fabricación de infraestructuras de carga de todo tipo de vehículos eléctricos, electrolineras y postes de carga.

Power Electronics centra sus esfuerzos y dedicación en ofrecer un servicio de atención al cliente líder y único en el mercado basado en la personalización, disponibilidad y cercanía, ofreciendo asesoramiento, asistencia, y formación continua, así como producto y componentes en campo y en el menor tiempo posible. Power Electronics es una compañía volcada en la investigación y el desarrollo, con tres fábricas de más de 100.000 m2 en las localidades de Llíria e Higueruelas y con una capacidad productiva de 12GW solar y 5 GW industriales anuales y que mantiene su compromiso inicial con la innovación, el progreso responsable y la sostenibilidad.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí