“Occidit Quartet” es fa amb el Premi Joves Intèrprets de Música de Cambra de Montserrat

0
848

El virtuosisme i el repertori triat atrapà l’auditori per la seua qualitat sonora i la senzillesa d’imatge jove i dinàmica 

De les sis formacions de cambra que concorrien en aquesta edició del Premi de Joves Intèrprets de grups de cambra de Montserrat, “Occidit Quartet” ha estat la formació que ha aconseguit el favor del jurat qualificador d’aquesta edició.

El jurat qualificador, format pels professors Manuel Tomàs, Bernardo Mora i Àngel Escútia, van decidir en la nit de divendres 16 de juliol, que aquest Quartet de saxofons era mereixedor de proclamar-se com a primer classificat.

El grup guardonat, es tracta d’una formació nascuda sota el paraigua formatiu del Conservatori Superior de Música Òscar Esplà d’Alacant que en un curt període de temps, ha aconseguit una gran força i una musicalitat extraordinària, a tenor de l’opinió unànime del jurat d’aquesta edició del Premi Joves Intèrprets de Música de Cambra de Montserrat.

D’aquesta manera, es clou una edició, que ha constituït el pòrtic a la 40ª Setmana Internacional de Música de Cambra en aquesta vila de la comarca de la Ribera i, ha estat una bona excusa per escoltar la música clàssica, interpretada  per joves músics arribats des de diversos punts cardinals de la geografia peninsular.

Amb aquesta huitena edició, se li dóna continuïtat a un premi d’interpretació que ha fet gaudir els amants de la música clàssica, del bon fer d’estes formacions cambrístiques joves, que aspiraven a aconseguir el guardó d’enguany.

A partir d’aquest instant, i per al dilluns 19 de juliol, hi ha prevista l’actuació del trompeta Vicent Campos i el violinista Vasko Vassilev, juntament amb els solistes de Covent Garden. Per a dimarts, ocuparà la plaça els sons del Grup Amores de Percussió i el diemcres 21 de juliol es podrà gaudir del Cor de la Generalitat Valenciana i la Capella de Ministrers.

La resta de dies de la setmana, hi ha prevista l’actuació d’Spanish Brass, el dijous 22 de juliol; la fusió sonora del clarinetista Juan Ferrer i el Collegum Instrumentale, per al divendres dia 23 i, finalment, es clou aquesta edició amb la presència de l’Orquestra de Cambra de Sant Petesburg.

GABINET DE PREMSA – 

XL Setmana de Música de Cambra

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí