O.S.CAIXA ONTINYENT AMB DANIEL ABAD I ANTONIO SERRANO

0
54

AD LIBITUM 

Sons amb tints folklòrics i populars de tot el món, ompliran el Teatre Echegaray aquest mes de juny en el segon concert de la temporada de L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Música espanyola, llatinoamericana, tango i jazz entre altres, es fusionen amb l’estil clàssic, en el segon concert de la temporada que tindrà lloc el dissabte 15 de juny a les 19:30h en el teatre Echegaray, sota la batuta de Daniel Abad i la participació d’Antonio Serrano

Ontinyent dimecres 5 de juny de 2024 – El pròxim 15 de juny, a les 19:30, en el teatre Echegaray d’Ontinyent, tindrà lloc el segon concert de la temporada 2024 de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Una orquestra que continua delectant-nos amb la seua música, posant de manifest, una vegada més, l’èxit d’un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que no sols reforça l’aprenentatge en les aules, sinó que dóna l’oportunitat de créixer a centenars de jóvens d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana a través de beques de formació amb els millors de la matèria, i brindant als seus components l’oportunitat de poder tocar de la mà de solistes i directors referents en l’àmbit nacional i internacional.

En aquest segon concert, podrem gaudir de la participació d’Antonio Serrano, considerat un dels majors intèrprets d’harmònica de tots els temps, i qui va introduir l’instrument en el flamenc formant part del grup de Paco de Lucia.

A més, serà dirigit per Daniel Abad, titular de l’Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana, i un dels directors d’orquestra amb una de les carreres musicals més versàtils amb un repertori musical que abasta tota classe d’estils, des del barroc a la música contemporània. Lluís Muñoz, codirector de AD LIBITUM, comentava, que “Daniel és perfecte per a aquest concert en el qual s’interpretaran obres de compositors que abasten un període que va des de finals del segle XIX fins a finals del segle XX, i en el qual veurem una clara fusió de diferents estils musicals amb la música clàssica”.

Els assistents podran gaudir d’un repertori extens compost per “Conga del Fuego Nuevo” i  Danzón nº 2, de Arturo Márquez ;  “Huapango”  de José P. Moncayo; “Malambo” de Alberto Ginestera; “Mambo” (West Side Story) de Leonard Bernstein; “Danza Ritual del Fuego” (versió per a harmònica solista) de Manual de Falla; “Piazzola Medley”,  (arranjaments de Bruno Dozza – Gabriel Botta. Edició d’Antonio Serrano – Lorenzo Moya.), de Astor Piazzolla; i “Rhapsody in Blue” (versió per a harmònica i Orquestra Simfònica. Adaptació de César Guerrero)  de George Gershwin.

Aquest concert serà el segon dels quatre concerts de què podrem gaudir al llarg del 2024 gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent i de l’Ajuntament d’Ontinyent com a socis principals i a totes les empreses i particulars, que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals. Col·laboracions sense les quals tot aquest projecte no seria possible. 

Tot aquell que vulga comprar les entrades pot fer-ho en www.caixaontinyent.es www.entradasparaeventos.es, seleccionant el concert al qual desitgen assistir.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí