“Música entre valls”, d’Alacant a Castell de Castells

0
956

https://drive.google.com/file/d/1TM_h29–02faW1wPG4mgNIg_EUvezoG5/view

El passat 3 de novembre de 2019 la Unió Musical “La Primitiva” de Castell de Castells va realitzar un concert dins del programa VII CICLE LES BANDES A LA PROVÍNCIA D’ALACANT, organitzat i patrocinat per la fundació de la Comunitat Valenciana Auditori de la Diputació d’Alacant, ADDA

Aquest dia va nàixer “Música entre valls”, disc format per un recorregut musical amb l’ajuda dels compositors de la província. Basat principalment en la música descriptiva com a fil conductor del concert, el qual s’inicia en un viatge de d’Alacant fins al poble de Castell de Castells, passant per altres localitats entranyables de la província.

Castell de Castells, poble de l’interior de la Marina Alta, d’àmbit rural i envoltat de muntanyes on la música té un paper protagonista. Compta amb una banda de música des de fa 99 anys, institució cultural més important de la població.

Un treball format per obres simfòniques descriptives, de pasdobles a marxes, sons i moments que vos faran viatjar i gaudir des de casa per les diferents valls.

Durant les properes setmanes per les xarxes socials de la societat es presentaran les diferents peces que composen el disc i sí, ja pot ser teu, solament has de posar-te en contacte amb ells!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí