Montserrat presenta la 41 Setmana de Música de Cambra amb nova normalitat

0
629
Montserrat presenta la 41 Setmana de Música de Cambra amb nova normalitat
Mitja dotzena de propostes musicals ben diverses, componen el conjunt d’un programa variat i policrom
La plaça de l’Ajuntament de Montserrat, tornarà a fer –amb nova normalitat — de contenidor de la 41ª Setmana Internacional de Música de Cambra, que es desenvoluparà des del 18 fins el 23 de juliol.
Els  detalls del programa d’enguany, s’han conegut al llarg de l’acte de presentació celebrat el divendres 8 de juliol a les 19 hores, a la Casa de la Cultura.
En aquesta ocasió, la conferència de premsa ha tornat a tenir el format d’un programa de televisió emés pel canal local en directe i publicat pels canals i xarxes socials de l’Ajuntament, on s’ha cpmptat amb l’alcalde president de l’Ajuntament de Montserrat, i amb el professor Bernardo Mora Fandos i la soprano Betlem Roig.
L’alcalde Josep Maria Mas, ha subratllat en aquest acte de presentació, les bondats del programa que ofereix en aquesta ocasió la Quaranta-una edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat i ha posat l’accent no sols sobre les formacions en què ocupen lloc preferent, sinó que a més, en el fet que el món de la música clàssica es reinventa per continuar guanyant adeptes.
A més, l’acte de presentació ha servit per embotinar els amants de la clàssica a viure cada nit a partir de les 23 hores, una proposta creativa diferent de la mà de sis de les millors formacions de música de cambra, que es mouen actualment pels escenaris més representatius.
Una edició què vertebra l’Ajuntament de Montserrat i que es fa possible amb el suport de la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, CulturArts Música, Hidraqua, Fovasa medi ambient, Ibérica de Redes, Inclematik, i Vedat Mediterraneo, a més d’altres signatures comercials de caràcter local com és el cas de Restaurant El Mesó, Casa Diego i Informàtica Montserrat.
També en aquesta ocasió, la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, disposa del suport de la Europe for Festivals – Festivals for Europe que li atorguen el valor afegit de comptar-se entre els festivals remarcables d’arreu el continent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí