Montserrat obre la Setmana de Música amb Vicent Campos, Enrique Palomares i els solistes de “Covent Garden”

0
426

Una obra de Salvador Seguí i altres partitures de Telemann, Albinoni i Vivaldi han configurat el programa

La plaça de l’Ajuntament de Montserrat, ha estat testimoni del primer concert de la 40ª Setmana Internacional de Música de Cambra, que ha corregut a càrrec del catedràtic de trompeta i director del Conservatori de Castelló, Vicente Campos, acompanyat pel violinista Enrique Palomares i els solistes de “Covent Garden”.

L’auditori de la plaça Major de Montserrat, ha pogut comprovar , el timbre càlid i la sonoritat lleugera i versàtil que aquesta formació imprimeix a les partitures programades, que van incloure “La cançó de la rosella” de Salvador Seguí; “Concert per a violí i viola” de Georg Philipp Telemann i el “Concert en Si bemoll Major per a trompeta i cordes” de Tomasso Albinoni, en la primera part, mentre que la segona ha estat ocupada per la totalitat de “les quatre estacions” de Vivaldi.

Així doncs, el programa d’obertura de la Setmana de Música de Cambra de Montserrat, ha posat de manifest, el full de ruta que, en aquesta ocasió, es viurà del 19 fins el 24 de juliol en aquesta localitat de la comarca de la Ribera, en la contrada de la Vall dels Alcalans.

Un programa el d’enguany, configurat per formacions de ben diversa factura i que de segur aconseguiran posar la nota exacta per atrapar un auditori acostumat a escoltar la millor música de cambra de l’estiu en aquesta vila.

Per al dimarts dia 20 de juliol, està prevista la participació del Grup Amores de Percussió, amb el complement de les sopranos Maria Macià i Èlia Casanova, que faran possible posar en comú obres compositives distanciades més de huit segles i que es corresponen amb  les bastides per Hildegarda de Bingen i Karlheinz de Mödrath, respectivament.

Tota aquesta proposta musical, farà possible crear, un any més, una regió on, lliure de tota ansietat, les persones que assistiran a Montserrat, es podran refugiar sense obstacles i amb total seguretat profilàctica, entre els plecs de les grans composicions i els millors compositors de tots els temps.

GABINET DE PREMSA –  XL Setmana de Música de Cambra

– Montserrat – 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí