L’Orquestra i el Cor de l’Ateneo Musical oferiran un  concert a l’església dels Sants Joans de Cullera 

0
202

SOCIETAT ATENEO MUSICAL DE CULLERA 

L’Orquestra i el Cor de l’Ateneo Musical oferiran un  concert a l’església dels Sants Joans de Cullera 

CULLERA, 19/04/2023 

L’Orquestra i el Cor de l’Ateneo Musical de Cullera oferiran demà a les 21:00 a  l’església dels Sants Joans un concert en el que interpretaran fins a deu obres, una  d’elles La Lledonereta, que fou estrenada a Nadal després d’haver guanyat un  primer premi al I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou. 

Dins del marc de les Festes Majors de Cullera 2023, on l’Ateneo està participant  amb totes les seues agrupacions, l’Orquestra i el Cor interpretaran este concert dins  l’església dels Sants Joans, al costat del Mercat. 

El Cor, dirigit per Xelo González, obrirà el concert amb Vell Pelegrí (Cant  afroamericà arreglat per Jean Pagot), Dona Nobis Pacem (W. A. Mozart), Signore  Delle Cime (Giuseppe de Marzi) i Cànon de la Pau (François Terral).  Seguidament, l’Orquestra de l’Ateneo, baix la direcció de José Luís Grau,  interpretarà Adagio (Martín J. Rodríguez) i Pavana (Peter Warlock).  

Per acabar el concert, les dues agrupacions actuaran conjuntament, amb el  recolzament del cor d’Ensenyances Elementals, dirigit per Dúnia Pérez, tancaran  amb Rèquiem (Giacomo Puccini), Panis Angelicus (César Franck), Cançó de bres  per a una princesa negra (A. Rodríguez) i La Lledonereta (Carles Pascual).  

L’Ateneo acabarà la seua participació a les Festes 2023 amb l’Aurora de Sant  Antoni, el diumenge a les 5 de la matinada, i amb la desfilada de migdia del mateix  diumenge davant la Casa Con

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí