Montserrat obre la 42ª edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra

0
268

El programa abraça una ampla oferta musical amb prestigioses formacions arribades des de punts diversos del pentagrama

La plaça de l’Església de Montserrat, tornarà a ser el contenidor més interessant que albergarà, a partir del dilluns 17 de juliol, les millors formacions musicals que componen el programa previst per a l’edició que fa 42 de la Setmana Internacional de Música de Cambra.

Un programa  en què es veuen reflectides les relacions musicals d’aquesta vila de la contrada de la Vall dels Alcalans, amb altres indrets del pentagrama, com  ara l’Empordà, Sevilla, Amsterdam, Irunya i les comarques valencianes. Punts geogràfics des d’on arriben formacions encarregades de fer que cada nit a partir de les 23.00 hores a la plaça de l’Església es puga oferir el bo i millor de la música de cambra.

Obrirà el programa en aquesta edició, l’ORTHEMIS ORQUESTRA (Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà), responsable d’encetar aquests sis dies en què la música es trobarà present a la fresca i que continuarà amb la formació “ElCURAROJO” que oferirà un repertori basat en concerts per a flautes de bec.

Dimecres 19 de juliol hi ha prevista la presència  “d’ARTZ BRASS ENSEMBLE” una formació de metalls d’arreu les comarques valencianes i Aragó, responsable de donar a conèixer la qualitat i varietat de la música de metall en el nostre territori.

“PANGEA TRIO” preveu oferir el 20 de juliol obres de Beethoven, Tabarés i Mendelssohn, dins d’un repertori especialment dissenyat per a piano, violoncel i violí, que sabrà connectar amb la sensibilitat dels assidus assistents a la Setmana de Montserrat.

La setmana continuarà amb la participació de la “CORAL DE CÁMARA DE PAMPLONA” fundada l’any 1946 i que en l’actualitat ha aconseguit recuperar el seu caràcter com un dels referents culturals a Nafarroa i a la resta de l’Estat.

En aquesta ocasió tanca la 42ª Setmana Internacional de Música de Cambra, la “KAMERATA STRADIVARIUS” una formació cambrística fundada l’any 2010 constituïda per intèrprets provinents de sis països, caracteritzada per un nivell excepcional i amb una gran homogeneïtat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí